TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Vučić nije krio zadovoljstvo: Od danas, i ja sam Banjalučanin!

N1 - 22.04.2021

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Banjaluci primio priznanje "Ključ grada", nakon čega se obratio prisutnim. Istakao je da mu je posebna čast primiti ključeve Banjaluke, te da s ponosom može reći da je od danas i on Banjalučanin. “Mnogo vam hvala na ovom priznanju.

SNAŽNA PORUKA PREDSEDNIKA: Niko ne treba da umre zbog vere i nacije, budućnost zahteva kolevke i život, previše je ...

Novosti - 22.04.2021

Predsednik je rekao da tek kada dobijete ovakvo priznanje "shvatite koliko ste mali i koliko ste satkani u sujete". - Ovo je jedno on najvećih priznanja koje sam ikada dobio, postajem deo grada kraj večnog Vrbasa, deo velike i slavne istorije - rekao je Vučić i dodao da je ...

"Od danas sam i Banjalučanin" VIDEO

B92 - 22.04.2021

Banjaluka -- Ppredsedniku Srbije u Banjaluci na Svečanoj akademiji, povodom obeležavanja Dana grada, uručen ključ Grada s Poveljom počasnog građanina. "Ovo je jedno on najvećih priznanja koje sam ikada dobio, postajem deo grada kraj večnog Vrbasa, deo velike i slavne istorije", ...

BANJALUKA OBELEŽAVA DAN GRADA U planu niz manifestacija, najveće gradsko priznanje predsedniku Srbije

Blic - 22.04.2021

Povodom 22. aprila – Dana grada i 76. godišnjice od oslobođenja Banjaluke od fašizma u Drugom svetskom ratu, danas će u 11 časova, prilagođeno epidemiološkoj situaciji, u Banskom dvoru biti održana Svečana akademija.

VUČIĆU URUČEN KLJUČ GRADA: Od danas i ja sam Banjalučanin (VIDEO)

Republika - 22.04.2021

- Ovo je jedno on najvećih priznanja koje sam ikada dobio, postajem deo grada kraj večnog Vrbasa, deo velike i slavne istorije - rekao je Vučić i dodao da je Banjaluka ostala "najvažniji srpski grad uz Beograd".