TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SREĆA U DOMU ANE BEBIĆ Prošle godine se porodila, a sada je priznala da je PONOVO TRUDNA, pa otkrila POL BEBE

Blic - 10.12.2019

Hrvatska pevačica sa adresom u Beogradu Ana Bebić u maju prošle godine na svet je donela sina Matiju, a sada je objavila da je ponovo u drugom stanju. Bebićeva je u emisiji "Amidži šou" priznala da je trudna, te da se neizmerno raduje što će opet postati majka.

Ana Bebić uživo u "Amidžiju" saopštila da je ponovo trudna i otkrila pol bebe

Telegraf - 11.12.2019

Pevačica Ana Bebić , koja je danas, 10. decembra, predstavila novi spot i pesmu "Avet", posle pauze od pet godina, gostovala je u emisiji " Amidži šou ", gde je otkrila da je ponovo u drugom stanju. Ana je iznenadila sve u studiju otkrivši da je drugi put u blagoslovenom stanju, ...

Ne može da sakrije radost

ALO - 10.12.2019

Lepe vesti! Pevačica Ana Bebić je večeras gostovala u emisiji kod Ognjena Amidžića i tom prilikom otkrila da je u drugom stanju. Naime, pevačica već ulazi u peti mesec i raduje se što će u 2020. godini roditi drugog sina. "U 2020.

PONOVO TRUDNA Ana Bebić: Otkrila pol bebe!

Puls online - 11.12.2019

Pevačica Ana Bebić i IT stručnjak Ivan Đolić ostvariće se u narednoj godini kao roditelji još jedanput. Podsetimo, par je maju prošle godine dobio sina kom su nadenuli ime Matija. Gostujući u emisiji "Amidži šou", Ana je otkrila da je ponovo u drugom stanju.

PODELILA RADOST: Popularna pevačica u programu UŽIVO otkrila da je u DRUGOM STANJU! Evo kog pola je BEBA

Srbija Danas - 11.12.2019

Tokom gostovanja u emisiji kod Ognjena Amidžića, popularna pevačica Ana Bebić sa svima je podelila da je u drugom stanju, otkrila pol bebe i priznala da je još ranije planirala da se ponovo ostvari u ulozi majke.

ANA BEBIĆ ĆE U 2020. RODITI SINA! Pevačica ne može da sakrije radost!

Kurir - 10.12.2019

Ana Bebić gostujući u jednoj emisiji otkrila je da je u drugom stanju. Ona već ulazi u peti mesec i raduje se što će u 2020. godini roditi drugog sina. "U 2020. izbaciću i drugog sina!" nasmejala je ona sve pošto je završila priču o poslovnim planovima.