TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Grom udario u objekat na mladenovačkoj pijaci, požar ugašen

Tanjug - 23.06.2022

Grom udario u objekat na mladenovačkoj pijaci, požar ugašen Povređenih nije bilo. U jedan objekat na pijaci u Mladenovcu rano jutros udario je grom, a potom je vatra zahvatila krov, a povređenih nije bilo. Do udara groma došlo je oko 4 sata i 45 minuta.

Lokalizovan požar u magacinu u Mladenovcu

N1 - 23.06.2022

Požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu, jutros je lokalizovan, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih poslova. U MUP-u su naveli da su o izbijanju požara obavešteni u 4.45. Naveli su i da su ekipe i dalje na terenu i da je gašenje u toku.

OGROMNA MATERIJALNA ŠTETA POSLE UDARA GROMA U MLADENOVCU: Objekat devastiran (FOTO)

Espreso - 23.06.2022

Objekat se nalazi u sklopu pijace u Mladenovcu Nakon stravičnog nevrema koji je pogodio Srbiju u ranim jutarnjim časovima , grom je pogodio banderu i izazvao požar u objektu u Mladenovcu. Vatrogasci su bili na terenu i obuzdali vatrenu stihiju, ali krov objekta je skroz uništen.

LOKALIZOVAN POŽAR U MLADENOVCU Grom udario u krov, materijalna šteta prevelika (FOTO)

ALO - 23.06.2022

Lokalizovan požar na objektu u sklopu pijace u Mladenovcu koji je izbio nakon udara groma Kako javljaju na Instagram stranici 192. požar koji je nastao nakon udara groma je lokalizovan. Požar je zahvatio ceo krov objekta.

Grom udario u banderu u Mladenovcu, goreo krov, plamen se dizao u nebo: Požar ugašen

Telegraf - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, saznaje Telegraf.rs, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192 povređenih osoba, na sreću, nema. Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta.

GROM UDARIO U KUĆU U MLADENOVCU! Kulja gust crni dim iz krova, borba sa vatrom i dalje traje (VIDEO)

Mondo - 23.06.2022

Objekat se nalazi u sklopu pijace. Objekat se nalazi u sklopu pijace. Požar je zahvatio ceo krov objekta, a gašenje još uvek traje. Povređenih lica nema. Materijalna šteta je velika. Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta u koji je udario grom.

Grom udario u objekat na mladenovačkoj pijaci, nema povređenih

RTS - 23.06.2022

U jedan objekat na pijaci u Mladenovcu udario je grom, a potom je vatra zahvatila krov, saznaje RTS. Nema ...

GROM UDARIO U KUĆU U MLADENOVCU: Snimci požara šire se društvenim mrežama (VIDEO)

Novosti - 23.06.2022

NA video snimcima koji su postavljeni na društvenim mrežama vidi se kako dim kulja iz krova objekta u koji je udario ...

(PRVI SNIMCI) VATROGASCI SE CELO JUTRO BORILI SA VATRENOM STIHIJOM! Grom udario u banderu, a onda je došlo do požara na ...

Informer - 23.06.2022

Jutros rano u Mladenovcu grom je udario u banderu koja se nalazi u sklopu pijace, a nakon toga došlo je do požara na kući u blizini Kako je javio naš reporter sa lica mesta, na svu sreću nije bilo povređenih. (FOTO) UDARIO GROM U KUĆU U MLADENOVCU! Vatrogasci se bore sa vatrenom ...

Grom udario u krov objekata u Mladenovcu! Izbio požar, plamen se diže u nebo! Nevreme izazvalo haos!

Republika - 23.06.2022

Grom je jutros udario u objekat Mladenovcu. Objekat se nalazi u sklopu pijace . Na snimku, koji je objavljen na Instagramu, vidi se dolazak vatrogasnih ekipa. Požar je zahvatio ceo krov objekta, a gašenje još uvek traje. Povređenih lica nema. Materijalna šteta je velika.

GROM UDARIO U KUĆU U MLADENOVCU Plamen se diže u nebo, u toku gašenje požara (VIDEO)

ALO - 23.06.2022

Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma Gašenje požara u Mladenovcu koji je izbio nakon udara groma. Objekat se nalazi u sklopu pijace. Na snimku se vidi dolazak vatrogasnih ekipa.

(FOTO) UDARIO GROM U KUĆU U MLADENOVCU! Vatrogasci se bore sa vatrenom stihijom!

Informer - 23.06.2022

Usled jakog nevremena jutros je grom pogodio u jednu kuću u centru Mladenovca Kako javlja naš reporter, vatrena stihija se raširila sa svih strana da vatrogasci pokušavaju da priđu. U toku je gašenje požara. Foto: Informer.rs Pogledaj galeriju Kako saznajemo, na svu sreću nema ...

CRNO JUTRO U SRBIJI! Grom udario u kuću u Mladenovcu - u toku gašenje požara (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 23.06.2022

Grom je jutros udario u Mladenovcu. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma. Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta u koji je udario ...

STRAVIČAN UDAR GROMA U MLADENOVCU! Pogođena bandera, dim kulja iz krova objekta (VIDEO)

Blic - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma. Povređenih osoba, na sreću, nema.

STRAVIČAN UDAR GROMA U MLADENOVCU: Bukti vatra iz objekta, vatrogasci u akciji! (VIDEO)

Espreso - 23.06.2022

Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta. Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu , u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma.

JEZA U MLADENOVCU: Strašan udar groma, dim kulja na sve strane, vatrogasci se bore s požarom (VIDEO)

Kurir - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma. Povređenih osoba, na sreću, nema.

GROM UDARIO U BANDERU U MLADENOVCU: Izbio požar, plamen se diže u nebo! Pogledajte - NEVREME PRAVILO HAOS (VIDEO)

Pink - 23.06.2022

Zasad nema informacija o povređenima. Grom je jutros udario u objekat Mladenovcu. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma. Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta u koji je udario ...

GROM UDARIO U OBJEKAT U MLADENOVCU: Izbio požar, plamen se diže u nebo! Pogledajte - NEVREME PRAVILO HAOS (VIDEO)

Pink - 23.06.2022

Zasad nema informacija o povređenima. Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma, a povređenih nema.

Dramatičan snimak iz Mladenovca: Grom udario u banderu i zapalio krov kuće

Nova - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192 povređenih osoba, na sreću, nema. Na video snimcima se vidi kako dim kulja iz krova objekta.

Lokalizovan požar na pijaci u Mladenovcu

Politika - 23.06.2022

Požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu, jutros je lokalizovan, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) U MUP-u su naveli da su o izbijanju požara obavešteni u 4.45.

Grom udario u banderu u Mladenovcu: Požar na krovu objekta

Avaz - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u Srbiji, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Kako javljaju na Instagram stranici 192. u toku je gašenje požara nakon udara groma. Povrijeđenih osoba, na sreću, nije bilo.

MUP: Lokalizovan požar u Mladenovcu

Novi Magazin - 23.06.2022

Požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu, jutros je lokalizovan, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) U MUP-u su naveli da su o izbijanju požara obavešteni u 4.45.

Udar groma u Mladenovcu izazvao požar: Oglasio se MUP VIDEO

B92 - 23.06.2022

Grom je jutros udario u banderu u Mladenovcu, u sklopu pijace, nakon čega je došlo do požara na krovu jednog objekta. Povređenih osoba nema. Požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu, jutros je lokalizovan, rečeno je u Ministarstvu unutrašnjih ...

Ugašen požar na pijaci u Mladenovcu

Novi Magazin - 23.06.2022

Vatrogasi su danas ugasili požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu. "Intervencija je završena", rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) MUP je o izbijanju požara obavešteni u 4.45.

Ugašen požar na pijaci u Mladenovcu

Politika - 23.06.2022

Vatrogasci su danas ugasili požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu. „Intervencija je završena”, rečeno je agenciji Beta u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP). MUP je o izbijanju požara obavešteni u 4.45.

LAVOVSKI NAPOR VATROGASACA: Ugašen požar posle udara groma na pijaci u Mladenovcu (FOTO, VIDEO)

Kurir - 23.06.2022

BEOGRAD - Vatrogasi su danas ugasili požar na krovu i magacinskom prostoru jednog objekta na pijaci u Mladenovcu. "Intervencija je završena", rečeno je Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) MUP je o izbijanju požara obavešteni u 4.45 sati.

Ugašen požar na pijaci u Mladenovcu izazvan udarom groma

Danas - 23.06.2022

U jedan objekat na pijaci u Mladenovcu jutros oko 4:45 minuta udario je grom i izazvao požar, a vatra je zahvatila krov, a brzom reakcijom vatrogasaca, požar je ugašen. Povređenih nije bilo, a brzom intervencijom vatrogasaca, požar je ugašen.

Grom izazvao požar na mladenovačkoj pijaci

RTV - 23.06.2022

U jedan objekat na pijaci u Mladenovcu jutros oko 4:45 minuta udario je grom i izazvao požar, a vatra je zahvatila krov, javlja RTS. Povređenih nije bilo, a brzom intervencijom vatrogasaca, požar je ugašen. U gašenju su učestvovala četiri vozila sa devet vatrogasaca, navodi ...