TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU Policija privela osobe koje su uz PRETNJU NOŽEM pljačkale kladionice

Blic - 12.01.2019

Novopazarska policija uhapsila je B. Ć. i S. T. zbog sumnje da su prethodnih dana opljačkali tri kladionice iz kojih su oteli preko 350.000 dinara, nezvanično saznaje "Blic". - Oni su, uz pretnju nožem, u večernjim satima ulazili u kladionice i otimali dnevni pazar.

OPLJAČKALI 3 KLADIONICE U NOVOM PAZARU: Pohapšeni dok su sedeli u kafiću! (VIDEO)

Kurir - 12.01.2019

Pripadnici Pu Novi Pazar lišili su večeras slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema našim informacijama uhapšeni su B.Ć i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine.

Uhapšeni pljačkaši kladionica u Novom Pazaru

Novi Magazin - 12.01.2019

Novopazarska policija uhapsila je večeras B.Ć. i S.T. iz tog grada osumnjičene za tri razbojništva, nezvanično saznaje radio Sto plus. Oni se sumnjiče da su uz pretnju nožem opljačkali tri kladionice u Novom Pazaru, od kojih poslednju u petak veče.

OPLJAČKALI TRI KLADIONICE U NOVOM PAZARU: Policija ih uhapsila dok su sedeli u kafiću (VIDEO)

Srbija Danas - 12.01.2019

Kako se navodi, uhapšeni su B.Ć i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine. Osumnjičeni ZA UBISTVO GASTARBAJTERA imali SAUČESNIKA? Policija traga za TREĆIM ČOVEKOM Kako saznaje indeksonline.rs oni se sumnjiče da su opljačkali tri kladionice koje su se ...

PALI PLJAČKAŠI KLADIONICA: Uhapšeni dok su sedeli u kafiću! (VIDEO)

Espreso - 12.01.2019

Prema informacijama "Kurira" uhapšeni su B.Ć i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine Pripadnici Pu Novi Pazar lišili su večeras slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru.

TREĆA PLJAČKA KLADIONICE U NOVOM PAZARU OVE NEDELJE: Blokiran veći deo grada!

Kurir - 11.01.2019

NOVI PAZAR – Dvojica maskiranih razbojnika upala su večeras oko 22 sata u prostorije sportske kladionice “Admiral” u Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru, gde su uz pretnju vatrenim oružjem odneli ceo dnevni pazar.

Uhapšeni osumnjičeni da su opljačkali tri kladionice u Novom Pazaru

Politika - 12.01.2019

NOVI PAZAR - Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su B.Ć. i T.S.

OPLJAČKANA KLADIONICA Maskirani razbojnici uleteli u lokal u Novom Pazaru i odneli CEO PAZAR

Blic - 11.01.2019

Dvojica maskiranih razbojnika upala su večeras oko 22 sata u prostorije sportske kladionice "Admiral" u Ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru, gde su uz pretnju vatrenim oružjem odneli ceo dnevni pazar. Novopazarska policija vrši uviđaj na licu mesta, a za napadačima se ...

Novi Pazar: Uhapšeni pljackaši tkladionica

B92 - 12.01.2019

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su B.Ć. i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine.

NP: Opljačkana kladionica, policija traži pljačkaše

B92 - 11.01.2019

Dvojica maskiranih razbojnika upala su oko 22 sata u prostorije sportske kladionice u Novom Pazaru, gde su uz pretnju vatrenim oružjem odneli ceo dnevni pazar. Novopazarska policija vrši uviđaj na licu mesta, a za napadačima se intenzivno traga, javio je portal Indeksonline.rs ...

HAPŠENJE U NOVOM PAZARU: Policija privela osobe zbog pljačke kladionice

Pink - 12.01.2019

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su večeras slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su B.Ć. i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine.

Novi Pazar:Opljačkana kladionica, blokiran veći deo grada, policija traga za pljačkašima

Novosti - 12.01.2019

Dvojica maskiranih razbojnika upala su večeras oko 22 sata u prostorije sportske kladionice "Admiral" u ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru Dvojica maskiranih razbojnika upala su večeras oko 22 sata u prostorije sportske kladionice "Admiral" u ulici Veljka Vlahovića u Novom ...

Novi Pazar: Uhapšeni pljačkaši tri kladionice

Novosti - 12.01.2019

Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su B.Ć. i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine. Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su večeras slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru.

Novi Pazar:Opljačkana kladionica, potera za pljačkašima

RTV - 12.01.2019

Dvojica maskiranih razbojnika upali su sinoć oko 22 sata u prostorije sportske kladionice "Admiral" u ulici Veljka Vlahovića u Novom Pazaru, gde su uz pretnju vatrenim oružjem odneli ceo dnevni pazar. Novopazarska policija izvršila je uviđaj, a za napadačima se intenzivno traga, ...

"Pali" pljačkaši kladionica u Pazaru

Mondo - 12.01.2019

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su večeras slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine.

PALA DVOJICA PLJAČKAŠA U NOVOM PAZARU: Opljačkali tri kladionice uz pretnju oružjem

Kurir - 13.01.2019

Pripadnici Policijske uprave Novi Pazar lišili su sinoć slobode dva lica koja se sumnjiče da su opljačkala tri sportske kladionice u Novom Pazaru. Prema informacijama portala Indeksonline.rs, uhapšeni su B.Ć. i T.S. zbog više razbojništava u Novom Pazaru od početka ove godine.