TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AMERIKA OBUSTAVLJA SVE RATNE POHODE I OSVAJANJA: Da li je korona virus mira?!

Pravda - 26.03.2020

Ako postoji nešto pozitivno u pandemiji koronavirusa (Kovid-19), ona sadrži suzdržanost SAD-a da napadnu druge zemlje i pokrenu nove ratove. Dana 25. marta, ministar odbrane Mark Esper rekao je Rojtersu da je Pentaon izdao naredbu za zaustavljanje pokreta američke vojske kojom ...

Šef Pentagona zabranio kretanje snaga SAD u inostranstvu

Al Jazeera - 26.03.2020

Naređenje se odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, osim u Afganistanu. Visoki zvaničnici Pentagona u utorak su rekli kako bi širenje koronavirusa u SAD-u moglo trajati mjesecima i da će vojska nastaviti pomagati u borbi protiv tog virusa EPA-EFE ...

OVAKO SE AMERIČKA VOJSKA ŠTITI OD KORONAVIRUSA! Izdata hitna naređenja!

Informer - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske.

U Pentagonu smatraju da bi kriza sa koronavirusom mogla da potraje čak do jula

Politika - 25.03.2020

Širenje koronavirusa u Sjedinjenim Američkim Državama, prema izrečenim procenama visokih zvaničnika Pentagona, moglo bi da traje mesecima, a vojska će nastaviti da pomaže u borbi protiv virusa. Pandemija kovida 19 do sada je u Sjedinjenim Američkim Državama odnela više od 660 ...

Pentagon računa na 90 dana krize zbog korone

Novi Magazin - 24.03.2020

Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici. Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne Koreje ili Hongkonga, "mislim da moramo da ...

PENTAGON SE KONAČNO OGLASIO O KORONI: Evo procene koliko će najmanje trajati borba protiv virusa! (VIDEO)

Kurir - 24.03.2020

Na osnovu iskustva zemalja poput Kine, Južne Koreje ili Hongkonga, "mislim da moramo da se pripremimo na period od najmanje par meseci", rekao je u virtuelnoj debati američki sekretar za odbranu Mark Esper. "Treba računati na 10, možda 12 sedmica", dodao je načelnik Generalštaba ...

Izveštaj pentagona o korona virusu

ALO - 24.03.2020

Pentagon smatra da će se SAD vratiti u normalu oko juna-jula. Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD, sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici.

PENTAGON IZNEO SVOJE PROGNOZE: Zbog korone svet će stati na TAČNO OVOLIKO DANA!

Espreso - 24.03.2020

Oni su, međutim, upozorili da bi pandemija mogla da destabilizuje neke zemlje. Pentagon računa na višemesečnu krizu zbog korona virusa u SAD , sa povratkom u normalu oko juna-jula, kao i da postoji opasnost od političkog haosa u nekim zemljama, rekli su danas zvaničnici.

Džaba im podmornice, nosači aviona i termonuklearne rakete - virus blokirao američku vojsku u inostranstvu

Politika - 25.03.2020

VAŠINGTON – Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.

"Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u inostranstvu"

B92 - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.

Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u inostranstvu

Sputnik - 25.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona kroz redove vojske.

NAREĐENJE ŠEFA PENTAGONA: Američke trupe ne smeju da se kreću u inostranstvu

Republika - 25.03.2020

Esper je rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske. On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, ali je istakao da će biti izuzetaka.

KORONA STOPIRALA AMERIČKU VOJSKU: Ne smeju ni da se pomere

Srbija Danas - 25.03.2020

Esper je rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa kroz redove vojske. On je naglasio da se naređenje odnosi na sve američke snage, civilno osoblje i njihove porodice, ali je istakao da će biti izuzetaka.

Stiglo naređenje iz pentagona

ALO - 26.03.2020

Oglasio se Mark Esper. Američki ministar odbrane Mark Esper izdapo je juče naredbu o zabrani kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje korona virusa u vojsci.

Šef Pentagona izdao naređenje vojsci

B92 - 26.03.2020

Vašington -- Američki ministar odbrane Mark Esper izdapo je juče naredbu o zabrani kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje virusa korona u vojsci.

VIRUS UNIŠTAVA IMPERIJU ZLA! Izdato naređenje od ministra odbrane: Obustavlja se kretanje svih američkih vojnika u ...

Pravda - 26.03.2020

Američki ministar odbrane Mark Esper izdao je naredbu o obustavljanju kretanja svih američkih vojnika u inostranstvu u periodu do 60 dana. Esper je za Rojters rekao da je cilj da se ograniči širenje koronavirusa kroz redove vojske.