TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

AMBASADOR NEMAČKE O NOVOJ FABRICI "ZF dokaz odličnih odnosa dve zemlje"

Blic - 12.06.2019

Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib istakao je danas da je proizvodni pogon „ZF“ u Pančevu dokaz odlične ekonomske saradnje Nemačke i Srbije i ocenio da je Srbija ostvarila impresivne makroekonomske rezultate, koji će biti još bolji sprovođenjem daljih reformi.

Nemačka kompanija ZF otvorila fabriku u Pančevu

N1 - 12.06.2019

Nemačka kompanija ZF (ZF Friedrićshafen AG) je u industrijskoj zoni u Pančevu otvorila fabriku za proizvodnju delova za automobile, brodove i železnicu u kojoj će na početku raditi, kako je ranije najavljeno, oko 300 ljudi.

Mirović: Dolazak ZF siguran znak i za druge kompanije

Pink - 12.06.2019

Dolazak "ZF", moćne kompanije koja posluje u više od 40 zemalja, u Srbiju, u Pančevo je siguran znak i put za nove investitore, ne samo iz Nemačke, već i iz drugih zemalja, poručio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

Šib: "ZF" dokaz odličnih odnosa

Tanjug - 12.06.2019

Šib: "ZF" dokaz odličnih odnosa Ambasador Nemačke u Srbiji Tomas Šib istakao je danas da je proizvodni pogon "ZF" u Pančevu dokaz odlične ekonomske saradnje Nemačke i Srbije i ocenio da je Srbija ostvarila impresvne makroekonomske rezultate, koji će biti još bolji sprovođenjem ...

Mirović: Dolazak ZF siguran znak i za druge kompanije

Tanjug - 12.06.2019

Mirović: Dolazak ZF siguran znak i za druge kompanije Dolazak "ZF", moćne kompanije koja posluje u više od 40 zemalja, u Srbiju, u Pančevo je siguran znak i put za nove investitore, ne samo iz Nemačke, već i iz drugih zemalja, poručio je danas predsednik Pokrajinske vlade Igor ...

Vučić otvorio fabriku i poručio: Investicije veće za 17 odsto od rekordne 2018. godine!

Srbija Danas - 12.06.2019

- Dobio sam upravo podatke Narodne banke Srbije da je u prvih pet meseci ove godine rast direktnih stranih investicija iznosio čak 17 odsto. To je za 17 odsto više nego u istom vremenskom periodu rekordne 2018. godine - kazao je Vučić na otvaranju fabrike "ZF" u Pančevu.

Otvorena fabrika autodelova ZF u Pančevu, posao za više od 1.000 ljudi

RTV - 12.06.2019

Nemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

Vučić: "ZF" donosi ne samo radna mesta, već i najsavremeniju tehnologiju

Tanjug - 12.06.2019

Vučić: "ZF" donosi ne samo radna mesta, već i najsavremeniju tehnologiju Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nemački "ZF" u Pančevo i u Srbiju donosi ne samo nova radna mesta, već i najsavremeniju i najmoderniju tehnologiju.

Danas otvaranje fabrike ZF u Pančevu VIDEO

B92 - 12.06.2019

Pančevo -- U naredne tri godine posao u fabrici u Pančevu trebalo bi da dobije 460 radnika, a vrednost ove investicije je 60 miliona evra. Predsednik Aleksandar Vučić istakao je tim povodom da je otvaranje te fabrike veliki uspeh i napredak i da je veoma srećan zbog toga.

Danas svečano otvaranje fabrike kompanije ZF u Pančevu

B92 - 12.06.2019

Pančevo -- U Pančevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. Svečanom otvaranju u okviru E-Mobility divizije prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Danas otvaranje fabrike nemačke kompanije "ZF"

Tanjug - 12.06.2019

Danas otvaranje fabrike nemačke kompanije "ZF" U Pancevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. BEOGRAD - U Pancevu će danas u industrijskoj zoni biti otvorena fabrika ...

Vučić sutra u Pančevu na otvaranju fabrike kompanije "ZF"

Tanjug - 11.06.2019

Vučić sutra u Pančevu na otvaranju fabrike kompanije "ZF" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije. BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće sutra u Pančevu svečanom ...

PREDSEDNIK U SREDU U PANČEVU: Vučić prisustvuje svečanom otvaranju fabrike za proizvodnju auto-delova

Kurir - 11.06.2019

Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju auto-delova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

Sutra svečano otvaranje fabrike ZF u Pančevu

Tanjug - 11.06.2019

Sutra svečano otvaranje fabrike ZF u Pančevu Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. PANČEVO - Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, ...

Nova NEMAČKA fabrika u Srbiji: Posao za 300 ljudi i „velika vest za ceo BANAT“

BizLife - 12.06.2019

Nemačka kompanija ZF je u industrijskoj zoni u Pančevu otvorila fabriku za proizvodnju delova za automobile, brodove i železnicu u kojoj će na početku raditi, kako je ranije najavljeno, oko 300 ljudi. U izgradnju fabrike u prvoj fazi investirano je 100 miliona evra, a ZF je ...

(VIDEO/FOTO) VUČIĆ NA OTVARANJU FABRIKE "ZF" U PANČEVU: Investicije veće za 17 odsto od rekordne 2018!

Informer - 12.06.2019

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije Predsednik Srbije Aleksandar Vučić saopštio je danas da je u prvih pet meseci ostvaren rast od 17 odsto direktnih stranih investicija.

VUČIĆ U PANČEVU: Mnogo sam srećan i ponosan što ovu fabriku otvaramo u našoj Srbiji, u našem Banatu! Čestitam ...

Kurir - 12.06.2019

BEOGRAD - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije. Svečano otvaranje fabrike počelo je u 11 časova u ulici Sedma nova 7, Severna poslovna zona.

OD SUTRA NOVA FABRIKA U PANČEVU U pitanju Nemci, najfinija tehnologija, 460 radnika

Blic - 11.06.2019

Fabrika "ZF Friedrićshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena sutra u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Vlade Vojvodine Igor Mirović.

VUČIĆ OTVORIO NEMAČKU FABRIKU AZ U PANČEVU: Investicija od 160 miliona evra, posao za više od 1.000 ljudi

Pink - 12.06.2019

Nemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

VIDEO SAM KUKA-ROBOTE, NAJSAVREMENIJE MAŠINE OVDE U NAŠEM BANATU! Vučić otkrio zašto je važna fabrika ZF u Pančevu

Espreso - 12.06.2019

Evo zašto je to važno Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas u Pančevu svečanom otvaranju fabrike kompanije "ZF" u okviru E-Mobility divizije. Predsednik Vučić pozdravio je okupljene i rekao da građani Srbije moraju da znaju da jedna ovakva fabrika nije nikla iz ...

Otvaranje fabrike ZF u Pančevu

RTV - 12.06.2019

Fabrika "ZF Friedrichshafen AG" za proizvodnju autodelova biće svečano otvorena u Pančevu, najavila je Pokrajinska vlada. Kako je ranije najavljeno, prisustvovaće predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na svečanosti će se obratiti i predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović.

ZA OVU FABRIKU ANGELA MERKEL JE LIČNO ČESTITALA SRBIJI! Vučić na otvaranju ZF-a u Pančevu

Espreso - 12.06.2019

Ovo je velika stvar... Nemačka kompanija ZF otvorila je fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića , što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

VUČIĆ OTVORIO NEMAČKU FABRIKU U PANČEVU Investicija od 160 miliona evra, posao za više od 1.000 ljudi

Blic - 12.06.2019

Nemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodelova u Pančevu, u prisustvu predsednika Srbije Aleksandra Vučića, što je najveća proizvodna investicija vredna ukupno 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi.

OTVORENA FABRIKA "ZF" U PANČEVU: "Prvi u regionu proizvodimo po NAJSAVREMENIJOJ TEHNOLOGIJI" (FOTO/VIDEO)

Srbija Danas - 12.06.2019

Svečanom otvaranju u okviru E-Mobility divizije prisustvovao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Predsednik Vučić se zahvalio svima prisutnima, a zatim je naglasio važnost današnjeg dana: - Danas je poseban i veliki dan ne samo za Pančevo i Južni Banat, već i za Vojvodinu i ...

ZF otvorio fabriku u Pančevu: "Prvi u regionu proizvodićemo dušu motora"

B92 - 12.06.2019

Pančevo -- U Pančevu je danas u industrijskoj zoni otvorena fabrika nemačke kompanije ZF za proizvodnju delova i komponenti za auto-industriju, brodove i železnicu. Svečanom otvaranju u okviru E-Mobility divizije prisustvovao je i predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Otvorena fabrika autodelova ZF u Pančevu

Politika - 12.06.2019

PANČEVO – Nemačka kompanija ZF otvorila je danas fabriku autodelova u Pančevu što je najveća proizvodna investicija vredna 160 miliona evra i u okviru koje će biti zaposleno više od 1.000 ljudi. U fabrici će se proizvoditi i autodelovi za Mercedes, Audi, Volvo i druge poznate ...