TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SKANDAL U MAKEDONSKOM MUP: 40 zaposlenih na visokim funkcijama imalo falsifikovane diplome (VIDEO)

Kurir - 12.10.2018

"Do sada je pronađeno više od 40 zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova sa falsifikovanim diplomama. Ove osobe su dobile značajne pozicije u Ministarstvu unutrašnjih poslova, ali su nakon otkrića dobili odluke o razrešenju i krivične prijave.

"U MUP otkriveno 40 zaposlenih sa lažnim diplomama"

B92 - 12.10.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama. To je izjavio ministar policije Oliver Spasovski. On je kablovskoj Televiziji 21 rekao da su te osobe sa falsifikovanim diplomama stigle do značajnih funkcija, ali da su ...

Spasovski: U MUP-u Makedonije više od 40 zaposlenih sa falsifikovanom diplomom

Danas - 12.10.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je 40 radnika koji su falsifikovali diplome, rekao je ministar Oliver Spasovski u TV emisiji „Click-Plus“ na TV 21. „Do sada je pronađeno više od 40 zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova sa falsifikovanim diplomama.

U MUP Makedonije otkriveno više od 40 zaposlenih sa lažnim diplomama

Politika - 12.10.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama, izjavio je danas ministar policije Oliver Spasovski, prenosi Beta. On je kablovskoj Televiziji 21 rekao da su te osobe sa falsifikovanim diplomama stigle do značajnih ...

U MUP Makedonije otkriveno više od 40 zaposlenih sa lažnim diplomama

Novosti - 12.10.2018

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama U Ministarstvu unutrašnjih poslova Makedonije otkriveno je više od 40 zaposlenih sa falsifikovanim diplomama, izjavio je danas ministar policije Oliver Spasovski.