TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Prati je više od 13 miliona ljudi, a niko nije primetio da je muško: Poznata jutjuberka sve priznala!

Kurir - 14.01.2020

Niki de Džeger priznala je da je transrodna osoba , pa tako šokirala više od 13 miliona pratilaca na Instagramu. "Neverovatno mi je da ovo govorim na glas. Snimanje ovog videa je strašno, ali istovremeno vrlo oslobađajuće .

YouTube zvezda zapanjila javnost: Promenila sam pol, evo vam srednji prst!

Mondo - 14.01.2020

Devojka, koja na YouTube kanalu ima više od 12 miliona pretplatnika, upravo je otkrila svima da je rođena kao dečak a da sada priznaje istinu jer je UCENJUJU! YouTube zvezda Niki de Džeger, poznatija kao NikkieTutorials, objavila je video u kojem "priznaje" da je rođena kao ...

Ucenjivali je, a onda je usledio šok: Slavna jutjuberka pred svima priznala da ona uopšte nije žena

Telegraf - 14.01.2020

Niki de Jeger (25), poznata jutjuberka i šminkerka, čiji YouTube kanal ima preko 12 miliona pratilica, objavila je video snimak u kome je rekla da je transrodna osoba. - Nadam se da to što stojim slobodno pred vama, da će i vas inspirisati da uradite isto.

NAJPOPULARNIJA JUTJUBERKA UCENJENA, OTKRILA TAJNU PRED 12 MILIONA LJUDI! Moj dečko je to jedva prihvatio, mama je ...

Kurir - 14.01.2020

Jedna od najpopularnijih Jutjuberki na svetu, Niki Tutorijals , juče je objavila tajnu koju je kaže, krila celu svoju karijeru - a ta tajna je da je zapravo transrodna osoba. Ova 25-godišnja Jutjuberka je u otvorenom videu priznala da je ucenjena i da su ucenjivači pretili da će ...

Jedna od najpopularnijih beauty Youtuberica otkrila da je transrodna

Index.hr - 14.01.2020

AKO pratite beauty influencere onda vam je zasigurno dobro poznata Nikkie de Jager, odnosno Nikkie Tutorials. Ovu mladu Youtubericu na YouTubu prati 12,7 milijuna, a na Instagramu 13,2 milijuna ljudi i ta brojka raste iz dana u dan.

Ceo svet šokiran njenim priznanjem

ALO - 14.01.2020

"Rešila sam da preuzmem kontrolu nad situacijom!" Jedna od najpopularnijih Jutjuberki na svetu, Niki Tutorijals, juče je objavila tajnu koju je kaže, krila celu svoju karijeru - a ta tajna je da je zapravo transrodna osoba.

NAJPOZNATIJA RIBA SA INSTAGRAMA JE ZAPRAVO MUŠKARAC! Šokirala svojim PRIZNANJEM, njen verenik ne zna za SEBE

Espreso - 14.01.2020

"Rešila sam da preuzmem kontrolu nad situacijom!" Jedna od najpopularnijih Jutjuberki na svetu, Niki Tutorijals, juče je objavila tajnu koju je kaže, krila celu svoju karijeru - a ta tajna je da je zapravo transrodna osoba.