TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Bogdanović: Naježim se kada stigne poziv Srbije

Tanjug - 22.07.2019

Bogdanović: Naježim se kada stigne poziv Srbije Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. MINHEN - Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv ...

Bogdanović: Kad mi stigne poziv reprezentacije – sav se naježim VIDEO

B92 - 22.07.2019

Srpski NBA košarkaš Bogdan Bogdanović za sajt FIBA govorio je o igrama u dresu reprezentacije, koliko to njemu znači i kako on vidi čitavu situaciju. Bogdan Bogdanović je za reprezentaciju debitovao 2010. godine kada je sa selekcijom do 18 godina igrao polufinale Evropskog ...

Bogdanović: Naježim se kada stigne poziv Srbije

RTS - 22.07.2019

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije ...

TAKO SE VOLI SRBIJA: Bogdanova izjava govori sve!

Mondo - 22.07.2019

"Svaki put kad mi stigne poziv da igram za Srbiju, ja se NAJEŽIM", izjavio srpski as Bogdan Bogdanović. Bilo je u prošlosti raznih otkaza košarkaškoj reprezentaciji Srbije, nekada opravdanih, nekada ne. I po pravilu, kreće polemika u javnosti.

Bogdan Bogdanović pričao za FIBA: Najbolji igrači su uvek predstavljali Srbiju! (VIDEO)

Mozzart Sport - 22.07.2019

Srbiju još nije zahvatila košarkaška groznica, ali već sada se oseća da javnost veruje da Orlovi mogu na Mundobasketu do medalje. Selektor Aleksandar Đorđević ima na raspolaganju moćan tim, koji trenutno brusi formu na Kopaoniku. Mnogo se očekuje od Bogdana Bogdanovića.

Bogdanović: Imam leptiriće u stomaku kada igram za reprezentaciju

SportskaCentrala - 22.07.2019

Svetsko prvenstvo u košarci je sve bliže, a srpski reprezentativci koji su posle dugo vremena u potpunom sastavu vredno se spremaju na Kopaoniku. Srpski košarkaš Bogdan Bogdanović u razgovoru za sajt FIBA istakao je da igranje za reprezentaciju ima posebnu čar.

BOGDANOVE REČI KOJE ODJEKUJU: Sav se NAJEŽIM kada mi stigne poziv za reprezentaciju!

Informer - 22.07.2019

Bogdan Bogdanović je jedan od onih igrača koji bi za reprezentaciju igrali i na jednoj nozi Za "orlove" je debitovao 2010. godine kada je sa selekcijom do 18 godina igrao polufinale Evropskog prvenstva, da bi naredne godine na Svetskom osvojio srebro.

NEVEROVATAN OSEĆAJ! Bogdan: Naježim se svaki put kada stigne poziv Srbije!

Kurir - 22.07.2019

"Prva stvar koju slušaš kao dete je koliko vrhunskih igrača je igralo za tvoju zemlju i kako su je prezentovali. To je sjajno i dodatno nas motiviše da se osetimo posebnima. Sada sam ja taj koji motiviše decu", rekao je Bogdanović za sajt FIBA.

Bogdan: Naježim se svaki put kada stigne poziv Srbije!

24sata - 22.07.2019

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. „ Prva stvar koju slušaš kao dete je koliko vrhunskih igrača je igralo za tvoju zemlju i kako su je prezentovali.

KAD SRBIJA ZOVE! Bogdan Bogdanović: NAJEŽIM SE kad me pozovu u "orlove"!

Blic - 22.07.2019

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. - Prva stvar koju slušaš kao dete je koliko vrhunskih igrača je igralo za tvoju zemlju i kako su je prezentovali.

KOME DO SADA NIJE BILO JASNO: Bogdanović pokazao kako se voli Srbija

Srbija Danas - 22.07.2019

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. On je poručio da postoji razlika u odnosu na klupski dres, jer u reprezentaciji predstavljaš svoju zemlju i narod.

Uvek se naježim kada stigne poziv Srbije: Bogdanović jedva čeka da počne Svetsko prvenstvo (VIDEO)

Telegraf - 22.07.2019

Mundobasket na programu je od 31. avgusta do 15 septembra Košarkaška reprezentacija Srbije trenutno je na Kopaoniku gde se priprema za predstojeće Svetsko prvenstvo u Kini, a po svemu sudeći košarkaši jedva čekaju da Mundobasket počne.

Bogdanović: Naježim se kada stigne poziv Srbije

RTV - 22.07.2019

Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. "Prva stvar koju slušaš kao dete je koliko vrhunskih igrača je igralo za tvoju zemlju i kako su je prezentovali.

BOGDANOVE REČI ZA KOŠARKAŠKI UDŽBENIK: Naježim se svaki put kada mi stigne poziv reprezentacije!

Espreso - 22.07.2019

- Sada sam ja taj koji motiviše decu - rekao je Bogdanović Košarkaš Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović priznao je da se naježi svaki put kada dobije poziv reprezentacije Srbije. - Prva stvar koju slušaš kao dete je koliko vrhunskih igrača je igralo za tvoju zemlju i kako su je ...