TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JOŠ JEDNO ODUSTAJANJE OD FESTIVALA U VRNJAČKOJ BANJI: Povučen i film "Usekovanje"

Novosti - 05.08.2022

- Slično kao i sa "Mrakom" organizatori su naš film "Usekovanje", umesto na letnju pozornicu, smestili u bioskop, u neodgovarajući termin - kaže, za "Novosti", producent Zoran Janković iz "Košutnjak filma". Debitantski film Siniše Cvetića premijerno je prikazan nedavno, na 50.

Film „Mrak“ povučen sa festivala u Vrnjačkoj Banji: Oglasio se i direktor

Nova - 05.08.2022

Film "Mrak" Dušana Milića, iako najavljen u takmičarskom programu, neće učestvovati na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, koji se održava od 12. do 17. avgusta, jer je reditelj povukao svoj film. – Nema tu nekog skandala, jednostavno, ponuđen mi je neodgovarajući ...

Film „Mrak” povučen sa festivala u Vrnjačkoj Banji

Politika - 05.08.2022

Film „Mrak” Dušana Milića, sa Slavkom Štimcem u jednoj od glavnih uloga, iako najavljen u takmičarskom programu, neće učestvovati na Festivalu filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, koji će biti održan od 12. do 17. avgusta, jer je reditelj – povukao svoj film, preneli su mediji.

Još jedan film povučen sa festivala u Vrnjačkoj banji

B92 - 06.08.2022

Posle reditelja Dušana Milića, koji je zbog neadekvatnog prostora, ali i termina, povukao svoj film "Mrak" iz selekcije 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji , na isti korak odlučila se i ekipa filma "Usekovanje".

Nakon „Mraka“ još jedan film povučen sa festivala u Vrnjačkoj banji

Nova - 06.08.2022

Nakon reditelja Dušana Milića, koji je zbog neadekvatnog prostora, ali i termina, povukao svoj film "Mrak" iz selekcije 46. Festivala filmskog scenarija u Vrnjačkoj Banji, na isti korak odlučila se i ekipa filma "Usekovanje".