TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Poznata teniserka pobedila rak!

ALO - 22.04.2021

Španska teniserka Karla Suarez Navaro pobedila je rak limfoma Ona se sa teškom bolešću borila od prošlog leta, da bi svega nekoliko meseci kasnije počela da trenira. Sada je objavila lepe vesti na svom Tviter profilu.

NOVAK JOJ PORUČIO DA JE VELIKI BORAC, SADA JE TO I DOKAZALA! Španska teniserka pobedila opaku bolest

Mondo - 22.04.2021

Želela je da zaigra u Tokiju, sada će verovatno to i uspeti! Špankinja Karla Suarez Navaro objavila je vest da se uspešno izlečila od Hodžkinsonovog limfoma. "Još jedan korak napred. Danas sam završila terapiju i prevazišla Hodžkinsov limfom. Hvala vam svima na toplim porukama.

Španska teniserka pobedila rak

B92 - 22.04.2021

Španska teniser Karla Suares Navaro pobedila je rak limfoma. Ona se sa teškom bolešću borila od prošlog leta, da bi svega nekoliko meseci kasnije počela da trenira. Sada je objavila lepe vesti. "Još jedan korak napred. Danas sam završila lečenje i pobedila Hodžkinov limfom.

Poznata teniserka pobedila rak, sada sanja o Tokiju FOTO

Nova - 22.04.2021

Karla Suarez Navaro, španska teniserka, objavila je da je pobedila rak koji joj je dijagnostifikovan prošle godine. Ona je objasnila da je dobila mnogo poruka podrške i da joj je to bio pravi vetar u leđa. „Još jedan korak napred.

HVALA VAM SVIMA, IZLEČENA SAM! Španska teniserka pobedila tešku bolest, sada cilja Olimpijadu!

Espreso - 22.04.2021

Navaro je uvek važila za velikog borca, a sad je dobila najveću bitku Španska teniserka Karla Suares Navaro septembra prošle godine otrkila je da boluje od Hodžkinove bolesti, malignog oboljenja limfocitnog tkiva.

POBEDILA RAK I SADA SANJA TOKIO: Poznata španska teniserka se oportavlja od teške bolesti

Novosti - 22.04.2021

Ona je objasnila da je dobila mnogo poruka podrške i da joj je to bio pravi vetar u leđa. „Još jedan korak napred. Danas sam završila terapiju i prevazišla Hodžkinsovu limfom. Hvala vam svima na toplim porukama. Svaka reč podrške mi je dala snage u prethodnih nekoliko meseci.

JAČA OD RAKA: Nekada ŠESTA teniserka sveta objavila da se IZLEČILA i želi da ide na Olimpijske igre

Srbija Danas - 22.04.2021

Španska teniserka Karla Suarez Navaro (32), objavila je da je pobedila rak koji joj je dijagnostifikovan prošle godine. - Još jedan korak napred. Danas sam završila terapiju i prevazišla Hodžkinsov limfom. Hvala vam svima na toplim porukama.