TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Veliki pomor ribe u Hrvatskoj: Ribočuvari kažu da se radi o tonama

Telegraf - 30.07.2021

Na reci Karašica kod Donjeg Miholjca u Hrvatskoj, na dužini od 35 kilometara, došlo je do velikog pomora ribe. Ribolovačka udurženja i ribočuvari navode da je reč o tonama otrovane ribe, što je, kako kažu, ekocid kakav nikada nisu videli, javlja RTL .

Veliki pomor ribe u Karašici kod Donjeg Miholjca: 'Izvukli smo sto kila, uglavnom sve mrtvo'

24sata.hr - 30.07.2021

Veliki pomor ribe dogodio se na rijeci Karašica kod Donjeg Miholjca na dužini od 35 kilometara. Ribolovne udruge i ribočuvari smatraju da je riječ o ekocidu kakvog nikada nisu vidjeli nikada. Navode da je riječ o tonama ribe koja je zatrovana vodom iz kanala Putna, piše RTL .

Veliki pomor ribe kod Donjeg Miholjca: "Izvukli smo sto kila mrtve ribe"

Index.hr - 30.07.2021

VELIKI pomor ribe dogodio se na rijeci Karašica kod Donjeg Miholjca na dužini od 35 kilometara. Ribolovne udruge i ribočuvari govore da je riječ o ekocidu kakvog nisu vidjeli nikada te da je riječ o tonama otrovane ribe.

Uginule tone i tone riba: "35 kilometara mrtve rijeke. Vidi se tamna boja"

Dnevnik.hr - 30.07.2021

Nezapamćeni pomor ribe dogodio se u rijeci Karašici. Uginule su tone ribe, a što je uzrok uginuća, utvrđuju inspekcije. Galerija + 6 U rijeci Karašici uginule su tone i tone ribe. Željko Macanić , voditelj Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac, tijekom 20 godina ...

IZVUKLI 100 KILOGRAMA MRTVE RIBE: Ekocid na reci Krašica, ribočuvari šokirani, nadležni smatraju da je riba otrovana

Kurir - 30.07.2021

Ribolovačka udruženja i ribočuvari navode da je reč o tonama otrovane ribe, što je, kako kažu, ekocid kakav nikada nisu videli, prenosi RTL . Na terenu su policija i veterinarske službe državnog inspektorata, koje uzimaju uzorke vode i ribe.

Nezapamćeni pomor u rijeci Karašici, uginule tone riba

N1 - 30.07.2021

Nezapamćeni pomor ribe dogodio se u rijeci Karašici. Uginule su tone ribe, a što je uzrok uginuća, utvrđuju inspekcije. U rijeci Karašici uginule su tone i tone ribe. Željko Macanić , voditelj Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac, tijekom 20 godina službe, kaže, ...

VELIKI POMOR RIBE: Na reci Karašica na tone otrovane ribe

Espreso - 30.07.2021

Ribolovačka udurženja i ribočuvari navode da je reč o tonama otrovane ribe, što je, kako kažu, ekocid kakav nikada nisu videli, prenosi RTL. Na reci Karašica kod Donjeg Miholjca u Hrvatskoj , na dužini od 35 kilometara, došlo je do velikog pomora ribe .

JEZIV EKOCID KOD DONJEG MIHOLJCA: Iz reke izvučeno STO KILA mrtve ribe!

Republika - 30.07.2021

Ribolovačka udruženja i ribočuvari navode da je reč o tonama otrovane ribe, što je, kako kažu, ekocid kakav nikada nisu videli, prenosi Kurir. Na terenu su policija i veterinarske službe državnog inspektorata, koje uzimaju uzorke vode i ribe.

Masovni pomor ribe: U Hrvatskoj ovako nešto nisu videli

B92 - 30.07.2021

Na reci Karašica kod Donjeg Miholjca u Hrvatskoj, na dužini od 35 kilometara, došlo je do velikog pomora ribe. Ribolovačka udruženja i ribočuvari navode da je reč o tonama otrovane ribe, što je, kako kažu, ekocid kakav nikada nisu videli, prenosi RTL.