TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŠEŠELJ: Rasim je kralj heroina LJAJIĆ: Ti si ratni zločinac! Radiš po zadatku Zukorlića!

Kurir - 11.01.2019

Pre dva dana izdao je knjigu „Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić“, u kojoj se na oko 1.000 strana bavi likom i delom ministra. Ljajić na to odgovara da ga napada osuđeni ratni zločinac, i to, kako tvrdi, po zadatku bivšeg muftije Muamera Zukorlića.

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

RTV - 11.01.2019

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da ...

Lider SRS Vojislav Šešelj hitno operisan na klinici "Dedinje"

Pravda - 11.01.2019

Lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj operisan je danas na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". NJemu su tokom operacije srca zamenjeni kardioverter defibrillator i pejsmejker i kako kaže - oseća se dobro. - Operacija je prošla u najboljem redu.

"Bilo bi neprirodno da ostane po sistemu – Šešelj je lud"

B92 - 10.01.2019

Ministar trgovine Rasim Ljajić izjavio je da javni tužilac treba da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio lider SRS Vojislav Šešelj. "Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu: Šešelj je lud, on ionako o svakome svašta piše i štampa knjige.

NOVOPAZARSKI KRALJ HEROINA LJAJIĆ! Šešelj izdao NOVU knjigu, RASIM PORUČUJE: Ako mi se nešto desi, kriv je on!

Espreso - 10.01.2019

Nova knjiga Vojislava Šešelja jednako je šokantna kao i ostale Glavna tema oko koje se danas vode žučne rasprave među korisnicima društvenih mreža, tiče se nove knige lidera radikala Vojislava Šešelja. Naime, kako je Šešelj potvrdio za naš portal, juče je izašla njegova nova ...

Vojislav Šešelj operisan jutros u Institutu Dedinje

Blic - 10.01.2019

Vojislav Šešelj, lider Srpske radikalne stranke, operisan je jutros u Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje". Kako je "Blicu" potvrđeno u tom Institutu, Šešelju je zamenjen deo pejsmejkera, a koji mu je pre pet godina ugrađen u holandskom gradu Lajdenu.

Šešelju ugrađen novi pejsmejker, dobro se oseća

RTV - 10.01.2019

Lider radikala Vojislav Šešelj jutros je operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, prenosi Kurir. Šešelj se oseća dobro nakon intervencije. Kako piše Kurir, njemu je ugrađen novi ...

Šešelju operisano srce

Novosti - 10.01.2019

Šef radikala se dobro oseća posle hirurškog zahvata i nada se da će sutra biti pušten kući LIDERU Srpske radikalne stranke Vojislavu Šešelju operisano je srce i ugrađen mu je novi pejsmejker na Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, potvrđeno je "Novostima".

VOJISLAV ŠEŠELJ ZA KURIR POSLE OPERACIJE SRCA: Osećam se dobro, sutra idem kući!

Kurir - 10.01.2019

Vojislav Šešelj jutros je operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, saznaje Kurir. Lider SRS oseća se dobro nakon intervencije. U pitanju je operacija srca. Njemu je, kako nezvanično saznajemo, ugrađen novi pejsmejker. - Ugrađen mi je kardioverter defibrilator.

PRVA IZJAVA VOJISLAVA ŠEŠELJA POSLE OPERACIJE: Lider SRS nam je otkrio i nešto VEOMA BITNO!

Espreso - 10.01.2019

Šešelj se oseća dobro Vojislav Šešelj jutros je operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju. Kako saznajemo, lider SRS oseća se dobro nakon intervencije. U pitanju je operacija srca. Njemu je, kako nezvanično saznajemo, ugrađen novi pejsmejker.

ŠEŠELJ NAKON OPERACIJE: "Evo živ sam, čim pričam sa vama"

Srbija Danas - 10.01.2019

Njemu je promenjen kardioverter defibrilatora za pejsmejker koji mu je ugrađen 2012. godine. ŠEŠELJ HITNO OPERISAN! Operacija je trajala sat ipo vremena, a reč je o intervenciji koja se radi na svakih pet godina kod pacijenata sa pejsmejkerom.

Šešelj hitno operisan!

Srbija Danas - 10.01.2019

Njemu je promenjen kardioverter defibrilatora za pejsmejker koji mu je ugrađen 2012. godine. Na kliniku je primljen rano jutros gde su mu je urađen detaljan pregled i utvrđeno je da mu je stanje odlično te da se može operiše.

"Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige"

Mondo - 11.01.2019

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić reagovao povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić". Ljajić je izjavio da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni ...

12 razloga zbog kojih ovaj čovek MORA DA ODE

Blic - 10.01.2019

Lider SRS Vojisla Šešelj mora da ode. Iz Skupštine Srbije, političkog života naše zemlje i javnog prostora uopšte. Vreme je za penziju, daleko od očiju javnosti koje je godinama trovao svojim toksičnim stavovima, širenjem mržnje, netrpeljivosti, uvredama i psovkama, jeftinom i ...

RASIM LJAJIĆ ŠOKIRAN ZBOG NOVE KNJIGE LIDERA RADIKALA: Šešelj je lud, tužilac bi trebalo da reaguje

Kurir - 10.01.2019

BEOGRAD - Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da javni tužilac treba da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj.

NOVOPAZARSKI KRALJ HEROINA LJAJIĆ! Šešelj izdao novu knjigu, a evo šta Rasim kaže na to

Pravda - 11.01.2019

Lider radikala Vojislav Šešelj napisao je novu knjigu, a njen glavni lik je potpredsednik Vlade Srbije Rasim LJajić. Kao i neke ranije Šešeljeve knjige i ova ima naslov - "Novopazarski kralj heroina Rasim LJajić", a izdavač je "Velika Srbija".

Šešelj HITNO operisao srce: Osećam se dobro, sutra idem kući

Pink - 10.01.2019

Vojislav Šešelj, lider SRS, jutros je operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju Šešelju je bio podvrgnut operaciji srca, a prema nekim informacijama, ugrađen mu je novi pejsmejker. Prema pisanju Kurira, Šešelj se oseća dobro nakon intervencije.

Ljajić: Tužilac da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Vesti Online - 11.01.2019

Potpredsednik Vlade Srbije Rasim Ljajić izjavio je povodom knjige predsednika SRS Vojislava Šešelja "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić" da bi posle svih gadosti koje je on izgovorio u Narodnoj skupštini i sad ih ukoričio u nešto što se zove knjiga, javni tužilac morao da ...

Ljajić: Tužilac bi trebao da reaguje zbog Šešeljeve knjige

Novi Magazin - 11.01.2019

Ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić izjavio je da javni tužilac treba da reaguje po službenoj dužnosti zbog knjige koju je o njemu objavio lider Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj. "Bilo bi neprirodno da sve ostane po sistemu: Šešelj je lud, on ...

Operisan Vojislav Šešelj

Mondo - 10.01.2019

Lider radikala Vojislav Šešelj jutros je operisan u Institutu za kardiovaskularne bolesti na Dedinju, prenosi Kurir. Šešelj se oseća dobro nakon intervencije. Njemu je ugrađen novi pejsmejker. "Ugrađen mi je kardioverter defibrilator.