TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

VELIKO SLAVLJE U DOMU POZNATE PEVAČICE! Čestitke stižu sa svih strana, fanovi su oduševljeni

Srbija Danas - 01.08.2020

Pop pevačica Jovana Nikolić Mišković juče se porodila u Beogradu i na svet je donela zdravu devojčicu, a mama i beba se osećaju odlično. Jovana i biznismen Marko Mišković imaju sedmogodišnju ćerku Antoninu, a na svet je stigla još jedna devojčica prenose domaći mediji.

PORODILA SE JOVANA NIKOLIĆ! Bila je sigurna da nosi dečaka, a dobila DEVOJČICU!

Kurir - 01.08.2020

Jovana Nikolić porodila se juče u Beogradu. Mama i beba osećaju se odlično. Posle sedmogodišnje Antonine, pevačica je dobila još jednu ćerku. Kako je svojevremeno otkrila, mala Antonina želela je sestru, dok je ona bila uverena da nosi dečaka.

Porodila se Jovana Mišković! Pevačica na svet donela devojčicu

Telegraf - 01.08.2020

Pevačica Jovana Mišković se porodila juče, 31. jula, u Beogradu i na svet donela devojčicu, a mama i beba se osećaju dobro, piše magazin "Story". Jovana i njen suprug, biznismen Marko Mišković, imaju već jedno dete, sedmogodišnju devojčicu Antoniu, koja je želela da dobije ...

Porodila se Jovana Mišković! Još jedna kćerka stigla na svet!

Mondo - 01.08.2020

Pevačica i biznismen Marko Mišković već imaju sedmogodišnju kćerku Antoninu. Pevačica se porodila juče u Beogradu i na svet je donela zdravu devojčicu. Mama i beba se osećaju odlično. Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

PORODILA SE PEVAČICA Jovana i Marko Mišković dobili još jednu DEVOJČICU, mama i beba se osećaju odlično

Blic - 01.08.2020

Pop pevačica Jovana Nikolić Mišković juče se porodila u Beogradu i na svet je donela zdravu devojčicu, a mama i beba se osećaju ...