TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JOVANA JEREMIĆ NA REMONTU! Voditeljka rešila da poradi na izgledu, oglasila se SA STOLA - "Pričamo o NOVOM IMIDŽU!"

Mondo - 28.09.2022

Jovana Jeremić odlučila da se posveti svom fizičkom izgledu i promeni imidž, a za to je poverenje poklonila Adamu Adaktaru. U svojoj emisiji nedavno je ugostila Adama Adaktara , te ubrzo nakon toga završila na njegovom radnom stolu i poverila mu korekciju svog fizičkog izgleda.

JOVANA JEREMIĆ OTIŠLA NA REMONT! Voditeljka odlučila da poradi na IZGLEDU, u planu joj i OVO!

Kurir - 28.09.2022

Jovana Jeremić odlučila je da ode na "remont", a na društvenim mrežama je otkrila šta će sada promeniti na sebi. Jovana je otišla na korekciju obrva kod Adama Adaktara, a na svom Instagramu je pokazala kako izgleda proces ulepšavanja. - Adam i ja ovde pravimo priče.

JOVANA JERMEMIĆ OTIŠLA NA REMONT! Evo šta će voditeljka promeniti na sebi! (FOTO)

Informer - 28.09.2022

Jovana Jeremić odlučila je da ode na "remont", a voditeljka je otkrila šta će sada promeniti na sebi Jovana je otišla na korekciju obrva kod Adama Adaktara , a na svom Instagramu je pokazala kako izgleda proces ulepšavanja kod "boga obrva".

ZAVOJ PREKO GLAVE Jovane Jeremić krije novu promenu: Voditeljka otišla na korekciju, a evo ŠTA je drugačije

Srbija Danas - 28.09.2022

Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da opet ode na korekciju obrva kod Adama Adaktara. Poznato TV lice oglasilo se iz salona "boga obrva" na svom Instagram profilu, a po svemu sudeći proces ulepšavanja je u toku. - Adam i ja ovde pravimo priče.

JOVANA JEREMIĆ OTIŠLA NA REMONT! Nakon što se sredila kod BOGA OBRVA, voditeljka rešila da se dotatno NAMUNJI - evo ...

Pink - 28.09.2022

Pala odluka! Voditeljka Jovana Jeremić odlučila je da ode na remont, a na društvenim mrežama je otkrila šta će sada promeniti na sebi. Naime, Jovana je otišla na korekciju obrva kod Adama Adaktara , a na svom Instagramu je pokazala kako izgleda proces ulepšavanja.

ZABORAVITE NA OVU JOVANU JEREMIĆ! Načinjena je ozbiljna promena koja će joj PROMENITI LIČNI OPIS

Espreso - 28.09.2022

Prelepa voditeljka Jovana Jeremić, pojavila se u salonu Adama Adaktara Jovana Jeremić odlučila je da ode na "remont", a voditeljka je otkrila šta će sada promeniti na sebi Jovana je otišla na korekciju obrva kod Adama Adaktara, a na svom Instagramu je pokazala kako izgleda ...

HOĆE DA PROMENI LIČNI OPIS: Jovana Jeremić otišla na REMONT, njeno lice će doživeti PREOBRAŽAJ

Espreso - 29.09.2022

Otišla na remont i sve podelila Jovana Jeremić odlučila je da ode na “remont”, a na društvenim mrežama je otkrila šta će sada promeniti na sebi. Jovana je otišla na korekciju obrva kod Adama Adaktara, a na svom Instagramu je pokazala kako izgleda proces ulepšavanja.