TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Urnebesno! Poznata starleta zapalila kosu dok je duvala svećice na rođendanskoj torti

Telegraf - 22.09.2021

Nikol Riči , ćerka pevača Lajonela Ričija (72), zapalila je kosu dok je duvala svećice na rođendanskoj torti. Ona je proslavila 40. rođendan u krugu najbližih, ali će ga se definitivno pamtiti baš kao i glamurozna slavlja, koja je ranije organizovala.

ZAPALILA KOSU DOK JE DUVALA SVEĆICE! Nikol Riči slavila ROĐENDAN koji se završio VRISKOM: Za sada su četrdesete ...

Kurir - 22.09.2021

Glumica i televizijsko lice Nikol Riči proslavila je 40. rođendan, a prilikom duvanja svećica zapalila joj se kosa! Ona je na svom Instagram profilu podelila snimak iz dvorišta gde je upriličila proslavu rođendana, ali niko nije očekivao da će se dogoditi veliki peh.

PLAMEN JE SAMO BUKNUO! Ćerka čuvenog pevača duvala svećice i zapalila KOSU! (VIDEO)

Srbija Danas - 22.09.2021

Nikol Riči, rijaliti zvezda i ćerka Lajonela Ričija, proslavila je 40. rođendan. Na Instagramu je objavila video sa slavlja. Na snimku Nikol duva svećice na rođendanskoj torti. U jednom trenutku plamen svećica zahvatio joj je kosu.

SNIMALA TRENUTAK ZA PAMĆENJE, PA SE ZAPALILA: Samo srećom, sve se dobro završilo! (VIDEO)

Kurir - 22.09.2021

Trebalo je da to bude nezaboravna proslava 40. rođendana, i - bila je! Nikol Riči na Instagramu je s vernim pratiocima podelila snimak sa slavlja, ali niko nije očekivao ono što se dogodilo. Dok je duvala u svećice, postavljene na rođendanskoj torti koja je stajala ispred nje, i ...

RIJALITI ZVEZDA UMALO SAMU SEBE ZAPALILA! Duvala svećice pa joj VATRA ZAHVATILA KOSU: Jedva izvukla živu glavu!

Espreso - 22.09.2021

Ćerka čuvenog pevača duvala svećice i zapalila kosu, imalo izazvala tragediju. Nikol Riči , rijaliti zvezda i ćerka Lajonela Ričija , proslavila je 40. rođendan. Na Instagramu je objavila video sa slavlja. Na snimku Nikol duva svećice na rođendanskoj torti.

Rođendansko iznenađenje - Nikol Riči je sebi zapalila kosu

B92 - 22.09.2021

Nikol Riči, rijaliti zvezda i ćerka Lajonela Ričija, proslavila je 40. rođendan. Na Instagramu je objavila video sa slavlja. Na snimku Nikol duva svećice na rođendanskoj torti. U jednom trenutku plamen svećice zahvatio joj je kosu.

Svećice na rođendanskoj torti zapalile kosu Nikol Riči (VIDEO)

Nova - 22.09.2021

Trebala je to da bude nezaboravna proslava četrdesetog rođendana. I bila je! Nikol Riči je na svom Instagram profilu podelila snimak slavlja, ali niko nije očekivao da će se dogoditi ono što se na kraju i desilo.

VIDEO Kći Lionela Richieja puhala svjećice na torti i zapalila kosu

Index.hr - 22.09.2021

NICOLE RICHIE, reality zvijezda i kći Lionela Richieja, proslavila je 40. rođendan. Na Instagramu je objavila video sa slavlja. Na snimci Nicole puše svjećice na rođendanskoj torti. U jednom trenutku plamen svjećica zahvatio joj je kosu.