TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Rojters: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor

RTS - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o građevini koja je muzej od 1934. ...

Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor

Politika - 30.06.2020

ISTANBUL - Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Predsednik Turske Taijip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.

Vartolomej: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor

Tanjug - 30.06.2020

Vartolomej: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je danas vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine.

Vaseljenski patrijarh: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvalo bi...

Vijesti.me - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, prije presude turskog suda o građevini koja je muzej od 1934. godine. Predsjednik Turske Redžep Tajip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.

Vaseljenski patrijarh: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor između dva sveta

Sputnik - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je danas vaseljenski patrijarh Vartolomej pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.

VASELJENSKI PATRIJARH UPOZORAVA: Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor između dva sveta

Kurir - 30.06.2020

Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju. Ova bivša hrišćanska bogomolja nalazila se u srcu hrišćanske vizantijske i muslimanske osmanske imperije, a danas je jedan od najposećenijih spomenika u zemlji. Sud će 2.

"Vraćanje Aja Sofije u džamiju razbiće dva sveta"

B92 - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Predsednik Turske Taijip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.

Čeka nas nov sukob? "Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor"

Mondo - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Sud će 2. jula odlučiti o osporavanju trenutnog statusa koji osporava zakonitost pretvaranja Aja Sofije u ...

UVREDA ZA MILIONE HRIŠĆANA: Vaseljenski patrijarh osudio nameru Turske da Aju Sofiju pretvori opet u džamiju

Srbija Danas - 30.06.2020

- Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor - izjavio je vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.

Vaseljenski patrijarh Vartolomej:Vraćanje Aja Sofije u džamiju IZAZVAĆE RAZDOR

Novosti - 30.06.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio vaseljenski patrijarh Vartolomej Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor, izjavio je danas vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine.

"Vraćanje Aja Sofije u džamiju izazvaće razdor": Upozorenje vaseljenskog patrijarha Vatrolomeja

Telegraf - 01.07.2020

Vraćanje istanbulske Aja Sofije u džamiju izazvalo bi razdor , izjavio je danas vaseljenski patrijarh Vartolomej, pre presude turskog suda o zgradi koja je muzej od 1934. godine. Predsednik Turske Taijip Erdogan predložio je vraćanje Aja Sofije u džamiju.