TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

SKINULA SE ELENA KITIĆ! Dok letuje sa roditeljima i uživa na jahti, Miletova ćerka odlučila da pokaže ATRIBUTE, jači ...

Pink - 14.08.2019

Ostavila sve bez daha! Mile Kitić i Marta Savić trenutno borave na Hvaru zajedno sa svojom ćerkom Elenom , gde uživaju u porodičnom odmoru. Kitići su sebi obezbedili odmor iz snova, a čak su dan proveli i na jahti kojom su krstarili po moru.

ELENA KITIĆ POKAZALA BUJNO POPRSJE: Pevačeva naslednica uživa kao HOLIVUDSKA DIVA dok sa Martom i tatom krstari na ...

Kurir - 13.08.2019

Elena Kitić boravi na Hvaru sa roditeljima, a upravo tamo su i nastale fotke na kojima naslednica pevača izgleda itekako privlačno. Naime, Mile Kitić i Marta Savić su ćeki priuštili odmor iz snova, a oni su na jahti dan proveli krstareći.

Gde ih je krila dosad? Elena Kitić se fotkala u kupaćem i svi zure bez reči u njeno poprsje!

Puls - 13.08.2019

Iako je zastupljena na muzičkoj sceni već nekoliko godina unazad Elena Kitić nikada nije igrala na kartu golotinje ne bi li dospela u središte interesovanja javnosti. Štaviše, obično svi komentarišu njen istančan ukus kada je moda u pitanju i nazivaju je pretečom mnogih trendova ...

ŠOKANTNA ISPOVEST CECE KITIĆ Rekla sam mužu nasilniku: Ubij me, ja više neću ovako da živim

Kurir - 13.08.2019

Ona je iznela malo poznate detalje iz svog privatnog života i otkrila kako je bivšem suprugu rekla da više ne želi da živi s njim, idući čak toliko daleko da je bila spremna i da izgubi život zbog toga. - Žena mora pre svega da bude finansijski samostalna u odnosu na svog muža.

"UBIJ ME, JA OVAKO NEĆU DA ŽIVIM!" Bolna ispovest Cece Kitić zbog koje je Srbija zanemela

Blic - 13.08.2019

Svetlana Ceca Kitić, po mnogim ocenama najbolja rukometašica svih vremena, otkrila je još jedan detalj iz života koji je šokirao srpsku javnost. Ona je počela priču o samostalnosti, ali je došla i do bolne tačke.