TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Saradnik Bajdenovih demokrata koji želi sekularnu Grčku“: Ko je Stefanos Kaselakis, potencijalno novi lider Sirize?

Danas - 24.09.2023

Posle lošeg rezultata na izborima 21. maja, lider grčke opozicije i bivši premijer Aleksis Cipras preneo je vrlo jasnu poruku svojoj levičarskoj partiji Siriza. „Ako podnesem ostavku, imenovaću Efi Acioglou za svoju naslednicu“, rekao je Cipras, a preneo El Pais .

Grčka: Stefanos Kaselakis je novi lider levičarske stranke Siriza

Tanjug - 24.09.2023

ATINA - Bivši ministar i novajlija na grčkog političkoj sceni Stefanos Kaselakisa (35) preuzeo je rukovođenje grčkom levičarskom partijom Siriza, glavnom opozicionom strankom koja se nada oporavku od teškog izbornog poraza koji je pretrpela ove godine.

Stefanos Kaselakis novi lider levičarske stranke Siriza

Politika - 24.09.2023

ATINA – Bivši ministar i novajlija na grčkog političkoj sceni Stefanos Kaselakis (35) preuzeo je rukovođenje grčkom levičarskom partijom Siriza, glavnom opozicionom strankom koja se nada oporavku od teškog izbornog poraza koji je pretrpela ove godine.

Grčki političar Stefanos Kaselakis novi lider levičarske stranke Siriza

Euronews - 24.09.2023

Bivši ministar i novajlija na grčkoj političkoj sceni Stefanos Kaselakisa (35) preuzeo je rukovođenje grčkom levičarskom partijom Siriza, glavnom opozicionom strankom koja se nada oporavku od teškog izbornog poraza koji je pretrpela ove godine. Siriza je došla na vlast 2015.

Grčka: Stefanos Kaselakis novi lider levičarske stranke Siriza

B92 - 24.09.2023

Bivši ministar i novajlija na grčkog političkoj sceni Stefanos Kaselakisa (35) preuzeo je rukovođenje grčkom levičarskom partijom Siriza. To je glavna opoziciona stranka koja se nada oporavku od teškog izbornog poraza koji je pretrpela ove godine. Siriza je došla na vlast 2015.

Bivši grčki ministar preuzeo rukovođenje Sirizom: "Da nisam upoznao kapitalizam iznutra, možda ne bih ni bio levičar"

Blic - 25.09.2023

Bivši ministar i novajlija na grčkog političkoj sceni Stefanos Kaselakisa (35) preuzeo je rukovođenje grčkom levičarskom partijom Siriza, glavnom opozicionom strankom koja se nada oporavku od teškog izbornog poraza koji je pretrpela ove godine. Siriza je došla na vlast 2015.