TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NEMA DILEME, JA SAM MVP - DOMINIRAM CELE SEZONE: Biće Jokićev najveći rival, a nervira ga svaka kritika!

Mondo - 22.04.2021

Košarkaš Filadelfije ima šanse da bude drugi u trci za MVP nagradu. Rame uz rame sa srpskim košarkašem, sve do povrede koja ga je odvojila sa terena bio je Džoel Embid (27) . Centar Filadelfije i dalje vidi sebe u borbi, iako je propustio dosta mečeva.

"Uvek šalju trojicu na mene, dominiram – nema sumnje da sam MVP"

B92 - 22.04.2021

Bliži se kraj sezone, a time i trka za najkorisnijeg igrača NBA lige gde je prvi favorit za MVP nagradu Nikola Jokić. Američki mediji potenciraju da je glavni protivkandidat Srbinu centar Filadelfija 76-ersa Džoel Embid.

SAD GA JOKARA ZGAZI: Nadmeni Embid bez trunke srama dodeljuje sebi MVP priznanje - NEMA SUMNJE DA SAM NAJBOLJI!

Espreso - 22.04.2021

Uvek šalju trojicu igrača na mene, a ja i dalje uspevam da radim ono što najbolje znam Nikola Jokić igra sezonu života u Denveru i na korak je da preuzme priznanje MVP-a . Međutim, njegov glavni rival za tu prestižnu titulu Džoel Embid , igrač Filadelfije misli da nema ...

Uvek šalju trojicu na mene, nema sumnje da sam MVP!

ALO - 22.04.2021

Po mnogima Nikola Jokić je glavni kandidat za MVP nagradu NBA lige, ali jedan košarkaš ne misli tako Američki mediji potenciraju da je jedan od glavnih protivkandidata našem košarkašu, centar Filadelfija 76-ersa Džoel Embid.

MVP SAM I TAČKA: Prekipelo mu - rešio da OTVORI dušu!

Republika - 22.04.2021

U SAD se vode burne rasprave oko toga kome treba da pripadne MVP priznanje, Nikoli Jokiću ili Džoelu Embidu ? Centar Filadelfije je uveren da je najbolji košarkaš lige, smatra da dominira tokom čitave sezone i ne želi da stane. - Nema nikakve sumnje.