TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

JANJUŠ NAPUSTIO ZADRUGU! Zabrana da viđa ĆERKU ga je UNIŠTILA! Advokat reagovao - morao je da uradi OVO!

Srbija Danas - 11.06.2021

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš danas se požalio da neće moći da viđa ćerkicu Krunu. - Ja ću da se ubijem sad. Nisi ti ništa kriva, ja sam kriv. Sad je kraj. Gotov sam, više mi spasa nema. Problem je to što ću viđati Krunu možda jednom mesečno.

OVO JE SESTRA KRISTIJANA GOLUBOVIĆA! Retko se pojavljuje u JAVNOSTI, a sličnost sa bratom je NEVEROVATNA! Evo kako ...

Informer - 11.06.2021

Jedan od najaktuelnijih učesnika rijalitija "Zadruga 4" svakako je Kristijan Golubović. Njegove priče i dogodovštine svakodnevno se prepričavaju, a neke zvuče zaista nadrealno. Ipak, Kristijan je ljudima interesantan, pa više nikome nije ni stalo da li je to istina ili ne.

DOBIO ZABRANU DA VIĐA DETE! Janjuš PLAČE - stigle ŠOK informacije SPOLJA, izašao da POTPIŠE: "Ja ću se UBITI!"

Srbija Danas - 11.06.2021

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš danas se požalio devojci Maji Marinković, kada je otkrio da je u velikim problemima zato što neće moći da viđa ćerku. - Ja ću da se ubijem sad. Nisi ti ništa kriva, ja sam kriv. Da se ne bismo raspravljali, bolje da budem sam.

GUBI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM Janjušu stigla tužba od žene u Zadrugu - dete sme da viđa jednom u mesec dana

Blic - 11.06.2021

Košarkašu Marku Janjuševiću Janjušu stigla je u rijaliti "Zadruga" tužba od bivše supruge Ene, za promenu starateljstva nad njihovom ćerkicom Krunom. Naime, Janjuš je do sada imao, zajedničko starateljstvo sa suprugom nad njihovim detetom, a sada Ena navodno zahteva da on ...

(VIDEO) JANJUŠU ŽENA ODUZELA ĆERKU, VIĐAĆE JE JEDNOM MESEČNO: Sve priznao Maji, pa rekao da će da se UBIJE!

Republika - 11.06.2021

Maja Marinković prišla je Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi ga utešila, a on joj je otkrio šta ga muči: - Šta ja da radim sad? - p itala ga je Maja. - Ti ništa, ja da se ubijem. Da se ne bismo raspravljali, bolje da budem sam. Imam probleme, čoveče! - vikao je Janjuš.

'GOTOV SAM, VIŠE MI NEMA SPASA!' Janjušu se TURBULENTNA VEZA sa Majom obila o glavu, desilo se ono čega se najviše ...

Pink - 11.06.2021

Au! Maja Marinković prišla je Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi ga utešila, a on joj je otkrio šta ga muči: U video - prilogu pogledajte detaljnije. Autor: ...

JANJUŠA TUŽILA BIVŠA ŽENA! Oduzima mu KRUNU, gubi starateljstvo zbog haosa sa MAJOM! (VIDEO)

Puls online - 11.06.2021

Zadrugar danas se požalio devojci Maji Marinković, kada je otkrio da je u velikim problemima zato što neće moći da viđa ćerku. - Ja ću da se ubijem sad. Nisi ti ništa kriva, ja sam kriv. Da se ne bismo raspravljali, bolje da budem sam.

JANJUŠ GUBI STARATELJSTVO NAD ĆERKOM?! Zadrugar završio u SUZAMA - stigla mu TUŽBA od žene u Zadrugu: Gotov sam, nema ...

Informer - 11.06.2021

Zadrugaru Marku Janjuševiću Janjušu stigla je u rijaliti "Zadruga" tužba od bivše supruge Ene, a tiče se starateljstva nad njihovom ćerkicom Krunom. Janjuš je do sada imao zajedničko starateljstvo sa suprugom nad njihovim detetom, a sada Ena navodno zahteva da on devojčicu viđa ...

JANJUŠ HITNO NAPUSTIO ZADRUGU: Dobio je ZABRANU da vidi dete, izbezumljeno izašao iz rijalitija!

Espreso - 11.06.2021

Marinkovićeva je insistirala da joj ispriča sve detalje razgovora iz produkcije, a snimak je u nekoliko navrata isečen. Marko je odbijao da priča o tome Zadrugar Marko Janjušević Janjuš danas se požalio da neće moći da viđa ćerkicu Krunu. - Ja ću da se ubijem sad.

SPASA MI NEMA, VIĐAĆU KRUNU JEDNOM MESEČNO: Janjuš zapao u OČAJ zbog ćerke, bivša mu brani da je viđa zbog SKANDALA S ...

Kurir - 11.06.2021

Maja Marinković prišla je Marku Janjuševiću Janjušu, kako bi ga utešila, a on joj je otkrio šta ga muči. Janjuš je tada pomenuo svoju ćerku Krunu. "Šta ja da radim sad?", pitala ga je Maja. "Ti ništa, ja da se ubijem. Da se ne bismo raspravljali, bolje da budem sam.

OGLASILA SE PRODUKCIJA - SVE JE SLAGAO? Janjuš otkrio da je DOBIO ZABRANU PRILASKA ĆERKI, tu je bio i ADVOKAT

Srbija Danas - 11.06.2021

Zadrugar Marko Janjušević Janjuš danas se požalio devojci Maji Marinković, kada je otkrio da je u velikim problemima zato što neće moći da viđa ćerku. - Ja ću da se ubijem sad. Nisi ti ništa kriva, ja sam kriv. Da se ne bismo raspravljali, bolje da budem sam.