TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

OGRNULA SE ZAVESOM Anđelina Džoli isprepadala novinare na crvenom tepihu: "IZGLEDA KAO SMRT"

Blic - 10.10.2019

Sinoć je u Londonu premijerno prikazan film "Grdana - Gospodarica zla" u kojem glavnu ulogu tumači glumica Anđelina Džoli . Ona je na crveni tepih došla sa decom, a na sebi je nosila dugu belu haljinu koja je izazvala podsmeh modnih kritičara, a zbog koje su okupljeni rekli da ...

ANĐELINA POKAZALA DA IMA NEŽNU STRANU: Izgledala bar 10 godina MLAĐE, a njen stil ODUŠEVIO (FOTO)

Kurir - 08.10.2019

Glumica Anđelina Džoli oduševila je sve na evropskoj premijeri filma "Grdana 2" neočekivanom romantičnom kreacijom u kakvoj je retko kada viđamo. Anđelina je odabrala svetloljubičastu bluzu sa slojevitim detaljem na grudima u vidu karnera.

KONAČNO SE SREDILA: Nakon komentara da se potpuno zapustila, glumica zablistala na crvenom tepihu (FOTO)

Dnevno - 09.10.2019

Ovu lepoticu uglavnom možemo da vidimo u preširokoj odeći koja sakriva njenu figuru, a neretko kosu skuplja u nemarne punđe. Glumica Anđelina Džoli oduševila je sve na evropskoj premijeri filma “Grdana 2” neočekivanom romantičnom kreacijom u kakvoj je retko kada viđamo.

(FOTO) ANĐELINA DŽOLI IZGLEDA "KAO SMRT"! Nekada je bila najlepša na svetu, a danas je KOST I KOŽA! ŠOK NA CRVENOM ...

Informer - 10.10.2019

Sinoć je u Londonu premijerno prikazan film "Grdana - Gospodarica zla" u kojem glavnu ulogu tumači glumica Anđelina Džoli. Ona je na crveni tepih došla sa decom, a na sebi je nosila dugu belu haljinu koja je izazvala podsmeh modnih kritičara, a zbog koje su okupljeni rekli da ...

"IZGLEDA KAO SMRT" Anđelina Džoli uplašila novinare (FOTO)

Srbija Danas - 10.10.2019

Sinoć je u Londonu premijerno prikazan film "Grdana - Gospodarica zla" u kojem glavnu ulogu tumači glumica Anđelina Džoli. Ona je na crveni tepih došla sa decom, a na sebi je nosila dugu belu haljinu koja je izazvala podsmeh modnih kritičara.