TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Potvrdili iz UKC RS: Preminula žena povređena u udesu kod Prnjavora

Blic - 28.09.2022

Pacijentkinja čiji su inicijali D.K. koja je povređena u saobraćajnoj nesreći na auto-putu "9. januar" preminula je uprkos naporima lekara da joj spasu život, rečeno je danas Srni iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banjaluci.

Druga žrtva nesreće kod Prnjavora: Povredama podlegla i žena

Avaz - 28.09.2022

Pacijentkinja čiji su inicijali D.K. koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na autoputu "9. januar" preminula je uprkos naporima ljekara da joj spasu život, rečeno je danas Srni iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske u Banja Luci.

Loše vijesti: Još jedna žrtva stravične nesreće na autoputu kod Prnjavora

Radio Sarajevo - 28.09.2022

Pacijentkinja D. K. koja je povrijeđena u saobraćajnoj nesreći na autoputu "9. januar" preminula je uprkos naporima ljekara da joj spasu život. Ova informacija potvrđena je medijima iz bh. entiteta RS u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjoj Luci.

Državljanin Srbije poginuo u saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora

N1 - 27.09.2022

Državljanin Srbije D.K. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas oko 11 časova na auto-putu "9. januar" u mestu Okolica kod Prnjavora, dok je njegov suvozač zadobio telesne povrede i zbrinut je na Univerzitetsko-kliničkom centru Republike Srpske.

TRAGEDIJA KOD PRNJAVORA: Poginuo Srbin, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta, suvozač povređen

Kurir - 27.09.2022

Državljanin Srbije D. K. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila na auto-putu "9. Januar" u mestu Okolica kod Prnjavoru, potvrđeno je u PU Banjaluka. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je D. K.

Kod Prnjavora poginuo vozač, suzovačicu odvezla hitna

Dnevnik.ba - 27.09.2022

Državljanin Srbije D.K. poginuo je u prometnoj nesreći koja se dogodila na autocesti "9. januar" kod Prnjavora kada je automobilom Peugeot sletio s prometnice i probio zaštitnu ogradu, potvrđeno je za Unu . Stradao je vozač automobila, dok je suvozačica prevezena u bolnicu na ...

U saobraćajnoj nesreći kod Prnjavora poginuo 69-godišnji državljanin Srbije

Vijesti.ba - 27.09.2022

Državljanin Srbije D. K. (69) poginuo je u danas oko 11 sati u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na auto-putu 9. januar u mjestu Okolica, općina Prnjavor. Tjelesne povrede je zadobila D.K. koja je bila suvozač u automobilu "peugeot", kojim je je u trenutku nesreće ...

Državljanin Srbije poginuo u nesreći kod Prnjavora

Avaz - 27.09.2022

Vozač automobila Peugeot D.K. iz Srbije poginuo je, dok je suvozač D.K. povrijeđen prilikom slijetanja vozila sa kolovoza na auto-putu "9. januar", saopšteno je iz Policijske uprave Banja Luka. Saobraćajna nesreća dogodila se u mjestu Okolica, opština Prnjavor , oko 11 sati.

TEŠKA NESREĆA KOD PRNJAVORA: Poginuo Srbin, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo s puta

Pink - 27.09.2022

Državljanin Srbije D. K. poginuo je u saobraćajnoj nesreći koja se danas oko 11 časova dogodila na auto-putu "9. Januar" u mestu Okolica kod Prnjavoru, potvrđeno je u PU Banjaluka. Do saobraćajne nesreće je došlo kada je D. K.