TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Zbog vanrednog stanja neće biti preskočena: Ministar Šarčević za Novosti otkrio kada i kako će biti održana proba male ...

Novosti - 26.03.2020

Učenici osmog razreda sigirno će imati malu maturu, bez koje nema upisa u srednju školu, a sada razrađujemo scenarije na koji način da je održimo Proba male mature biće održana odmah posle Uskrsa i to onlajn putem.

Proba male mature onlajn, posle kraćeg prolećnog raspusta

Politika - 26.03.2020

Probni završni ispit za kraj osnovnog obrazovanja osmaci će polagati onlajn, posle uskršnjih praznika, saznaje „Politika”. Ministar prosvete, Maden Šarčević, za naš list kaže da će proba male mature u ovim okolnostima biti ne samo pripremno testiranje znanja učenika, već i ...

RAZRAĐUJE SE VIŠE MODELA POLAGANJA MALE MATURE: Upis u srednju na osnovu uspeha kao posle NATO bombardovanja?

Kurir - 26.03.2020

Osmaci će probu male mature raditi onlajn, dok za kompletno onlajn polaganje prave mature nemamo uslova, nismo zreli još uvek za to. Za upis u školu i polaganje prijemnog razrađuje se i istražuje više modela, a jedan od njih je i na osnovu uspeha učenika iz osnovne škole, ...

UPIS U SREDNJU ŠKOLU NA OSNOVU USPEHA KAO POSLE NATO BOMBARDOVANJA? Radi se na modelima za polaganje male mature

Srbija Danas - 26.03.2020

- Štampamo testove, probna matura će biti u jednom periodu kao signal da učenici sebe preispitaju - rekao je ministar prosvete Mladen Šarčević - Osmaci će probu male mature raditi onlajn, dok za kompletno onlajn polaganje prave mature nemamo uslova, nismo zreli još uvek za to.

Proba male mature nije odložena zbog vanrednog stanja: Šarčević otkrio kada i kako će se održati

Telegraf - 26.03.2020

Proba male mature biće održana odmah posle Vaskrsa i to onlajn putem, otkrio je ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević . On je time naglasio da proba neće biti preskočena zbog vanrednog stanja, već da će se naći novi načini da se ona održi.

Šarčević: Nema odlaganja male mature, a OVAKO će biti održana proba!

Republika - 26.03.2020

Proba male mature biće održana odmah posle Uskrsa i to onlajn putem. - Učenici osmog razreda sigirno će imati malu maturu, bez koje nema upisa u srednju školu, a sada razrađujemo scenarije na koji način da je održimo.

MINISTAR ŠARČEVIĆ OTKRIVA: Proba male mature odmah posle Uskrsa i to onlajn!

Kurir - 26.03.2020

BEOGRAD - Učenici osmog razreda sigurno će imati malu maturu, bez koje nema upisa u srednju školu, a sada razrađujemo scenarije na koji način da je održimo. Proba male mature biće održana odmah posle Uskrsa i to onlajn putem.