TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Miljković se prisetio "Zadruge 2", pa iz starih razloga poslao OVOG POTRČKA u izolaciju! (VIDEO)

Srbija Danas - 23.05.2020

Zadrugari ove nedelje biraju u "Nominacijama" između Baneta Čolaka i Dragane Mitar, koje je ovonedeljni vođa Mima Živković postavila za potrčke, a Luna Đogani i Marko Miljković dali su svoj sud, koga će ovog vikenda poslati u izolaciju na korak od izbacivanja.

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Mima morala da presudi između Dragane i Baneta, a onda su usledili ŠOKOVI! Evo ko su ...

Pink - 23.05.2020

Dramatično! Zadrugari su večeras birali između potrčaka koje je odabrala Mima Živković , Dragane Mitar i Baneta Čolaka . Mima je morala da presudi, jer je bilo nerešeno i odlučila je da Dragana bude prva nominovana.

EDOVA LJUBAVNICA ILI NJEGOV LJUTI NEPRIJATELJ? Zadrugari upravo odlučuju o SUDBINI potrčaka, počinju NOMINACIJE! (FOTO)

Pink - 22.05.2020

Ne propustite vrlo uzbudljivo veče! Ovog petka u Beloj kući održavaju se nominacije, koje su upravo počele na programu TV Pink. Miroslava Mima Živković , koja je trenutno vođa, za svoje potrčke postavila je Draganu Mitar i Baneta Čolaka .

NEIZVESNO DO SAMOG KRAJA! Mima morala da presudi između Dragane i Baneta! Evo ko su NOMINOVANI TAKMIČARI!

Srbija Danas - 23.05.2020

Zadrugari su večeras birali između potrčaka koje je odabrala Mima Živković, Dragane Mitar i Baneta Čolaka. Mima je morala da presudi, jer je bilo nerešeno i odlučila je da Dragana bude prva nominovana. Brendon je pre Draganinog izlaganja istakao da mu ipak nije niko pretio od ...

ONI SU NOMINOVANI! Za njih su sve manje šanse za boravak u ZADRUZI, evo ko se našao u DUELU (VIDEO)

Informer - 23.05.2020

Još samo jedna šansa. U Beloj kući su tokom prethodne večeri održane nominacije. Zadrugari su birali između potrčaka koje je odabrala Mima Živković, Dragane Mitar i Baneta Čolaka. Mima je morala da presudi, jer je bilo nerešeno i odlučila je da Dragana bude prva nominovana.