TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Komšić ima jedini viziju BiH kao države svih njenih građana”: Podrška levičara iz regiona

Danas - 26.09.2022

Željko Komšić, kandidat za člana Predsedništva Bosne i Hercegovine iz reda hrvatskog naroda, svojim načinom rada u proteklim mandatima stekao je simpatije levičarski nastrojenih građana iz regiona. Među njima se, piše sarajevsko Oslobođenje, nalaze crnogorski književnik Andrej ...

Komšić: NATO nas tretira kao članicu, Dodik bježi iz Sarajeva, Hrvatska je u očaju

Vijesti.ba - 26.09.2022

Manje od sedam dana do Općih izbora u BiH član Predsjedništva BiH i kandidat za reizbor na tu funkciju Željko Komšić dao je ekskluzivni intervju za Vijesti.ba. Razgovarali smo o urađenom i onome što se planira raditi.

Bećirović u Bugojnu: Jačanje sigurnosti i odbrambenih potencijala BiH je ključni prioritet u ovim teškim vremenima

Avaz - 26.09.2022

Denis Bećirović, kandidat ujedinjene opozicije za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine i delegat u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH prisustvovao je skupu Socijaldemokratske partije Bosne i Hercegovine u Bugojnu. Tom prilikom, dr.

Komšić: Građanska država je jedina alternativa politikama koje žele uništiti BiH

Avaz - 26.09.2022

Koalicija "Željko Komšić za građansku državu" održala je predizborni skup u Jelahu. Kandidat za člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željko Komšić obraćajući se skupu kazao je da u Bosni i Hercegovini kao jedina dilema ne smije postojati to kako udovoljiti Čoviću i Dodiku.