TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

TEŽAK SUDAR U CRNOJ GORI Saobraćajna nesreća kod tunela Vjeternik: Muškarac (32) poginuo

Blic - 25.06.2024

Nesreća se dogodila u tunelu Vjeternik. Zbog tragedije, za saobraćaj je zatvorena severna traka autoputa. Ovo je prvi udes sa nastradalima na autoputu "Princeza Ksenija" od 13. jula 2022. godine, kada je ta deonica puštena za saobraćaj.

Prvi snimak automobila koji gori na auto-putu "Princeza Ksenija" u Crnoj Gori: Ceo u plamenu

Telegraf - 24.06.2024

Na auto-putu Ksenija u Crnoj Gori zapalio se automobil beogradskih registarskih oznaka , a kako se navodi, povređenih na svu sreću nije bilo. Portal Berane online objavilo je video-snimak na kojem se vidi da je ceo automobil u požaru.

Jedna osoba poginula u tunelu Vjeternik

Vijesti.me - 24.06.2024

Mladić N.B. (32) iz Kolašina poginuo je danas oko 18.20 časova na auto-putu od Podgorice ka Kolašinu kada je automobilom "audi" silovito udario u zadnji dio kamiona. Nesreća se dogodila u tunelu Vjeternik. Zbog tragedije traka auto-puta u pravcu ka sjeveru je zatvorena za ...

Poginuo u udesu u tunelu Vjeternik: Prvi udes sa smrtnim ishodom na auto-putu "Princeza Ksenija"

Telegraf - 24.06.2024

Mladić B.N. (32) iz Kolašina poginuo je danas oko 18.20 časova na auto-putu od Podgorice ka Kolašinu kada je automobilom "audi" silovito udario u zadnji dio kamiona. Nesreća se dogodila oko 18 časova u tunelu Vjeternik, prenele su Vijesti .

TRAGEDIJA! MLAD MUŠKARAC NASTADAO U TEŠKOJ NESREĆI Prva pogibija na auto-putu "Princeza Ksenija"

ALO - 24.06.2024

Muškarac N.B. (32) iz Kolašina poginuo je danas oko 18.20 časova na auto-putu od Podgorice ka Kolašinu kada je automobilom "audi" snažno udario u zadnji dio kamiona. Kako crnogorski medij prenosi, nesreća se dogodila u tunelu Vjeternik.