TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Pjetr Šalja prebačen u pritvor suda za zločine OVK u Hagu

Insajder - 15.04.2021

Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja, optužen za ratne zločine u Albaniji 1999, prebačen je danas iz Belgije u pritvor suda za zločine OVK u Hagu, saopštio je večeras taj sud. Šalja je tokom rata na Kosovu 1998-99 bio u jedinici OVK kojom je u Metohiji zapovedao Ramuš Haradinaj.

OVK TERORISTA OTIŠAO U HAG: Potvrđena optužnica protiv Pjetra Šalje

Srbija Danas - 15.04.2021

Pjetar Šalja, bivši pripadnik OVK koji je ranije uhapšen u Holandiji prebačen je večeras u zatvor Specijalnog suda u Hagu. Optužnica protiv njega je potvrđena. Podsetimo, vlasti Belgije uhapsile su Pjetra Šalju po nalogu za hapšenje sudije za prethodni postupak Specijalizovanih ...

Pjeter Šalja prebačen u Hag

RTV - 15.04.2021

Pjeter Šalja, bivši komandant Oslobodilačke vojske Kosova, poznatiji kao „komandant Vuk“, kojeg su belgijske vlasti uhapsile 16. marta, sproveden je danas u Holandiju u pritvorski objekat Specijalizovanih veća u Hagu, potvrđeno je kasno večeras iz ovog suda u Hagu, javlja Košev.

ŠALJA PREBAČEN U HAG Povrđena optužnica protiv bivšeg pripadnika OVK

Blic - 15.04.2021

Pjeter Šalja, bivši pripadnik OVK koji je ranije uhapšen u Holandiji, prebačen je večeras u zatvor Specijalnog suda u Hagu. Optužnica protiv njega je potvrđena. Pjeter Šalja poznatiji kao "Komandant vuk" ispitan je pre mesec dana u svojstvu osumnjičenog u ...

Belgija izručila Pjetra Šalju optuženog za zločine u Kukešu

Politika - 15.04.2021

HAG - Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja izručen je Hagu iz Belgije gde je 16. marta uhapšen po nalogu Specijalizovanih veća Kosova sa sedištem u Hagu. Sudija za prethodni postupak Nikola Giju potvrdio je optužnicu protiv Šalje 12. juna 2020.

ŠALJA PREBAČEN U ZATVOR U HAGU: Povrđena optužnica protiv OVK teroriste

Novosti - 15.04.2021

PJETAR Šalja, bivši pripadnik OVK koji je ranije uhapšen u Holandiji prebačen je večeras u zatvor Specijalnog suda u Hagu. Optužnica protiv njega je ...

KOMANDANT VUK STIGAO U HAG! Bivši pripadnik OVK je uhapšen u Holandiji, sada izručen!

Espreso - 15.04.2021

Pjeter Šalja poznatiji kao "Komandant vuk" ispitan je pre mesec dana u svojstvu osumnjičenog u Briselu. Pjeter Šalja je prebačen u zatvor Specijalnog suda u Hagu, a uhapšen je ranije u Holandiji, bio je pripadnik OVK. Optužnica protiv njega je potvrđena.

Pjetr Šalje doveden u pritvor u Holandiju

RTS - 15.04.2021

Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja doveden je u Holandiju, u pritvorski objekat Specijalizovanih veća u Hagu, saopšteno je iz ...

ŠALJA ISPORUČEN HAGU: Povrđena optužnica protiv bivšeg zločinca OVK

Pink - 15.04.2021

Optužnica protiv njega je potvrđena. Pjeter Šalja, bivši pripadnik OVK koji je ranije uhapšen u Holandiji, prebačen je večeras u zatvor Specijalnog suda u Hagu. Optužnica protiv njega je potvrđena. Pjeter Šalja poznatiji kao “Komandant vuk” ispitan je pre mesec dana u svojstvu ...

Bivši komandant OVK Pjeter Šalja sproveden u Hag

N1 - 15.04.2021

Pjeter Šalja, bivši komandant „OVK“ poznatiji kao „komandant Vuk“, kojeg su belgijske vlasti uhapsile 16. marta, sproveden je danas u Holandiju u pritvorski objekat Specijalizovanih veća u Hagu, potvrđeno je večeras iz tog suda u Hagu.

Član tzv. OVK Pjetar Šalja izručen Hagu zbog mučenja, ubistva i zločina u Kukešu

Telegraf - 15.04.2021

Bivši pripadnik tzv. OVK Pjetar Šalja (Pjetar Shala) izručen je danas Hagu iz Belgije gde je 16. marta uhapšen po nalogu Specijalizovanih veća Kosova sa sedištem u Hagu. Sudija za prethodni postupak Nikola Giju potvrdio je optužnicu protiv Šalje 12. juna 2020.

Belgija izručila Pjetra Šalju, bivšeg člana tzv. OVK optuženog za zločine u Kukešu

B92 - 15.04.2021

Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja (Pjeter Shala) izručen je Hagu iz Belgije gde je 16. marta uhapšen po nalogu Specijalizovanih veća Kosova sa sedištem u Hagu. Sudija za prethodni postupak Nikola Giju potvrdio je optužnicu protiv Šalje 12. juna 2020.

Pjetr Šalja biće 19. aprila prvi put izveden pred sud za zločine OVK

Danas - 15.04.2021

Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja (Pjeter Shala), optužen za ratne zločine u Albaniji 1999, biće 19. aprila prvi put izveden pred sudiju suda za zločine OVK u Hagu. Po pravilima suda, optuženi se može, ali ne mora izjasniti o krivici tokom prvog pojavljivanja pred sudijom.

BELGIJA IZRUČILA PJETRA ŠALJU HAGU! Bivši pripadnik OVK optužen za zločine u Kukešu u Albaniji!

Informer - 15.04.2021

Bivši pripadnik OVK Pjetr Šalja izručen je danas Hagu iz Belgije gde je 16. marta uhapšen po nalogu Specijalizovanih veća Kosova sa sedištem u Hagu Sudija za prethodni postupak Nikola Giju potvrdio je optužnicu protiv Šalje 12. juna 2020.