TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Banjalučani OČI U OČI s medvedom: Večernja šetnja završila neočekivanim susretom

Blic - 22.04.2021

U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, večeras je primećen medved. Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa šetača večeras je srela… medveda, piše Srpskainfo.

BANJALUČANI NA PAR METARA ODMERAVALI POGLEDE SA MEDVEDOM: Šetnja se završila neočekivanim susretom!

Espreso - 22.04.2021

Susret je trajao oko desetak sekundi U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, večeras je primećen medved. Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa šetača večeras je srela… medveda, piše ...

Prolaznici šetali banjalučkim naseljom i naleteli na medveda: "Odmeravali smo se pogledima"

Telegraf - 22.04.2021

U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, večeras je primećen medved , javljaju tamošnji mediji. Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa šetača večeras je srela medveda.

BANJALUČANI OČI U OČI SA MEDVEDOM: Večernja šetnja završila neočekivanim susretom

Novosti - 22.04.2021

Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa prolaznika večeras je srela medveda. - Susret je trajao oko desetak sekundi na rastojanju od oko 20 metara.

NEOČEKIVANI SUSRET U BANJALUCI: Šetnja se završila oči u oči sa - medvedom

Srbija Danas - 22.04.2021

U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, večeras je primećen medved . Naime, na pet minuta hoda od izuzetno naseljene Tuzlanske ulice, a samo 200 metara od naseljenih kuća, grupa prolaznika večeras je srela medveda.

MEDVED UŠETAO U BANJALUČKO NASELJE: Videli ga na samo 200 metara od kuća, prolaznici u šoku!

Mondo - 22.04.2021

U blizini banjalučkog naselja Starčevica, oko 200 metara od kuća, večeras je primećen medved. “Susret je trajao oko desetak sekundi na rastojanju od oko 20 metara. Pogledima smo se 'odmeravali', a životinja se nakon toga okrenula i otišla dublje u šumu”, ispričao je jedan od ...