TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Snouden: Kašogi bi bio živ da NSO nije prodala tehnologiju

Blic - 13.01.2019

Uzbunjivač Edvard Snouden izjavio je da bi saudijski novinar Džamal Kašogi bio živ da je izraelska kompanija "NSO grupa" odbila da proda svoju tehnologiju Saudijskoj Arabiji. Snouden je, u intervjuu za izraelski list "Jediot ahronot", rekao da "postoji realna mogućnost da bi ...

Snouden tvrdi da bi Kašogi bio živ da izraelska kompanija nije prodala softver Saudijcima

Politika - 12.01.2019

JERUSALIM - Uzbunjivač Edvard Snouden, bivši programer američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) koji se nalazi na listi traženih u SAD, izjavio je da bi saudijski novinar Džamal Kašogi bio živ da izraelska kompanija nije prodala tehnologiju Saudijskoj Arabiji.

Snouden: Kašogi bi bio živ da nije učinjen jedan potez

Srbija Danas - 13.01.2019

Snouden je, u intervjuu za izraelski list "Jediot ahronot", rekao da "postoji realna mogućnost da bi Kašogi bio još živ da je NSO odbila da proda svoju opasnu tehnologiju Saudijskoj Arabiji, zemlji koja ima dugu istoriju kršenja ljudskih prava".

Snouden: Kašogi bi bio živ da nije učinjen jedan potez

B92 - 12.01.2019

Uzbunjivač Edvard Snouden izjavio je da bi saudijski novinar Džamal Kašogi bio živ da izraelska kompanija nije prodala tehnologiju Saudijskoj Arabiji. "Postoji realna mogućnost da bi Kašogi još bio živ da je NSO odbila da proda (svoju) opasnu tehnologiju Saudijskoj Arabiji, ...

Snouden: Kašogi bi bio živ da izraelska kompanija nije prodala softver Saudijcima

Novi Magazin - 12.01.2019

Uzbunjivač Edvard Snouden, bivši programer američke Nacionalne bezbednosne agencije (NSA) koji se nalazi na listi traženih u SAD, izjavio je da bi saudijski novinar Džamal Kašogi bio živ da izraelska kompanija nije prodala tehnologiju Saudijskoj Arabiji.