TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Poštujte mere Vlade Srbije, Albanci se bave politikom a ne zdravljem" VIDEO

B92 - 26.03.2020

Direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić rekao je da je u Kliničkom centru u Kosovskoj Mitrovici obezbeđeno 430 ležajeva ako dođe do širenja virusa korona. Đurić je za vesti Prve TV kazao da je organizovan i dolazak više lekara i medicinskih sestara na sever Kosmeta.

Đurić: Vlada Srbije obezbedila je funkcionisanje zdravstvenih ustanova na Kosmetu!

Pink - 26.03.2020

Vlada Srbije je preduzela ogromne napore da obezbedi normalno snabdevanje i funkcionisanje zdravstvenih ustanova u uslovima potpune blokade administrativne linije, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM, Marko Đurić.

Đurić: Srpske institucije na KiM pripremljene za epidemiju

Novi Magazin - 26.03.2020

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da su srpske institucije na Kosovu pripremljene za epidemiju korona virusa i da je obezbeđeno 430 ležajeva u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.

Na Kosovu i Metohiji osam novih slučajeva koronavirusa, ukupno 71, bez obolelih u srpskim sredinama

RTV - 25.03.2020

Na Kosovu i Metohiji danas je registrovano osam novih slučajeva korona virusa, pa ih je ukupno 71. Reč je o slučajevima kontakta od kojih su četiri iz sela Domaneku u opštini Mališevo, tri slučaja su iz Prištine, a jedan je iz Donje Stuble kod Vučitrna, prenosi RTK2.

DNEVNI IZVEŠTAJ MARKA ĐURIĆA: Nema zaraženih koronom u srpskim sredinama

Republika - 25.03.2020

- 11 uzoraka briseva pacijenata iz srpskih sredina na KiM poslato na Institut 'Torlak' i svi su negativni na virus COVID-19 - napisao je Đurić u dnevnom izveštaju o situaciji na Kosovu na Instagram profilu. On je podsetio da zbog zabrane kretanja, volonteri u srpskim sredinama ...

Ðurić: Nema obolelih u većinski srpskim sredinama

Blic - 24.03.2020

Direktor Kancelarija za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić naveo je večeras da nema obolelih u većinski srpskim sredinama na KiM, a da su 63 obolela u albanskim ...

Đurić: Nema obolelih od koronavirusa u većinski srpskim sredinama

Pink - 24.03.2020

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić objavio je na svom Instagram nalogu dnevni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji u kojem se navodi da nema obolelih od koronavirus u većinski srpskim sredinama. Kako se navodi, obolele su 63 osobe u albanskim sredinama.

Ðurić: Nema obolelih u većinski srpskim sredinama

Tanjug - 26.03.2020

Ðurić: Nema obolelih u većinski srpskim sredinama Nema obolelih u većinski srpskim sredinama, u albanskim je 79 zaraženo, a četiri suspektna pacijenta u severnoj Kosovskoj Mitrovici dala su uzorke koji su poslati na proveru, napisao je Marko Ðurić, direktor Kancelarije za Kosovo ...

Đurić: Nema obolelih u većinski srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji (FOTO)

Pink - 25.03.2020

Na Kosovu i Metohiji nema nema obolelih od koronavirusa u većinski srpskim sredinama, dok je 71 oboleo u albanskim sredinama, naveo je na svom Instagram profilu direktor Kancelarije za KiM Marko Đurić iznoseći dnevni izveštaj o situaciji na Kosovu i Metohiji.

MARKO ĐURIĆ: Nema obolelih od koronavirusa u srpskim sredinama na KiM, svi testirani negativni

Kurir - 25.03.2020

BEOGRAD - Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je večeras da nema obolelih od korona virusa u većinski srpskim sredinama na KiM, a da je 71 zaražena osoba registrovana u albanskim sredinama.

Đurić: Nema obolelih u srpskim sredinama na Kosovu

Danas - 25.03.2020

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić izjavio je večeras da nema obolelih od korona virusa u većinski srpskim sredinama na Kosovu, a da je 71 zaražena osoba registrovana u albanskim sredinama.

MARKO ĐURIĆ O STANJU NA KOSOVU I METOHIJI: Nema zaraženih od koronavirusa u većinski srpskim sredinama!

Informer - 26.03.2020

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Ðurić saopštio je sinoć da nema obolelih od korona virusa u većinski srpskim sredinama na KiM, a da je 71 zaražena osoba registrovana u albanskim sredinama.

Đurić: Nema obolelih u srpskim sredinama na Kosovu

Mondo - 26.03.2020

Direktor Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić saopštio je sinoć da nema obolelih od korona virusa u većinski srpskim sredinama na KiM, a da je 71 zaražena osoba registrovana u albanskim sredinama.

SRBI NA KiM, BEZ BRIGE! Marko Đurić: Spremni za borbu sa korona virusom

Kurir - 26.03.2020

"Uspeli smo da obezbedimo snabdevanje osnovnim životnim namirnicama, ali i da pokrenemo mehanizme naših institucija na terenu u okviru priprema za epidemiju korona virusa. Osigurano je 430 ležajeva u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici, dodatno je pripremljen ...

UPRKOS POTPUNOJ BLOKADI: Vlada Srbije uspela da obezbedi funkcionisanje zdravstvenih ustanova na Kosovu i Metohiji!

Informer - 26.03.2020

Vlada Srbije je preduzela ogromne napore da obezbedi normalno snabdevanje i funkcionisanje zdravstvenih ustanova u uslovima potpune blokade administrativne linije, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM, Marko Ðurić.

Đurić: Srpske institucije na KiM pripremljene za epidemiju, 430 ležajeva u Kosovskoj Mitrovici

Danas - 26.03.2020

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić kazao je danas da su srpske institucije na Kosovu pripremljene za epidemiju korona virusa i da je obezbeđeno 430 ležajeva u Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici.