TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Potvrđeno da neće postojati taster za izmenu tvitova

Benchmark - 17.01.2020

Taster za izmenu tvitova je sigurno jedna od karakteristika koja se najviše zahteva od strane korisnika Twittera . Međutim, ova funkcija neće biti implementirana. U video intervjuu za WIRED, CEO Twittera Jack Dorsey je odgovorio na pitanje jednog korisnika servisa (@taisydorres).

Šef Twittera: Nikad nećemo imati opciju uređivanja tvitova

Index.hr - 17.01.2020

IZVRŠNI direktor Twittera Jack Dorsey oglasio se kako bi odgovorio na zahtjeve korisnika ove društvene mreže. Naime, oni otkad je Twitter osnovan traže da im se omogući opcija za uređivanje objava, a tvrtka je uvijek izbjegavala ovu temu ili su izjavljivali da "razmatraju ideju".

Novi dokazi: Znamo tko je ubio Tupaca, ali policija sve skriva...

24sata.hr - 16.01.2020

Potpuno je suludo da se i dalje pretvaramo da ne znamo što se dogodilo. Mislim da policija neće ništa poduzeti dok to ne dođe u medije, govori Mike Dorsey koji se slučajem Tupaca bavi posljednjih sedam godina Sve teorije zavjere o tome da je jedan od najpopularnijih američkih ...

Dorsey odlučan: Twitter nikad neće imati opciju uređivanja tvitova

Dnevnik.hr - 16.01.2020

Otkako se pojavio i postao popularan u svijetu, Twitter zapravo nije mnogo promijenio u svom izgledu i opcijama. No korisnici od početka zazivaju da se uvede jedna opcija koja bi mnogima pomogla da se izbjegnu neugodne situacije - mogućnost uređivanja već objavljenog tvita.