TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ŽESTOKO U BELOJ KUĆI! Nataša se ODREKLA SVIH, Sandra i Rialda ZARATILE tokom HAOSA! (VIDEO)

Srbija Danas - 26.02.2021

Nakon snimka na kojem Nataša Radana ogovara Anđela Rankovića, Milan Milošević je tražio komentar od Nadice Zeljković. - Bio si Anđelo pregrub prema njoj, a dao si joj lažne nade. Je l' bilo to veče poniženje nakon onog sa testom, kada nije znala gde je ona.

SVIMA SAM BILA SLUŠKINJA! Ermina i Janjuš žestoko zaratili zbog njene KRAĐE: Ona se pobunila i optužila košarkaša da i ...

Kurir - 26.02.2021

Marko Janjušević Janjuš je pričao o tome kakva mu je Nataša Radan prijateljica bila, a Marko Đedović je skočio besan. - Kakvi prijatelji, Nataša ide kroz kuću i priča kako si joj ukrao cigarete, ona ti ukrala pare - skočio je Đedović.

ERMINA ZABILA NATAŠI NOŽ U LEĐA ZAJEDNO SA ANĐELOM! Ranković se svim silama trudio da dokaže da NIJE KRIVAC što ...

Kurir - 26.02.2021

Prvi klip koji je Veliki šef odabrao za večeras bio je razgovor Ermine Pašović i Anđela Rankovića, koji je opleo po Nataši Radan , za koju je rekao da ne veruje u njene suze za njim, jer se grli sa Janjušem, muva Stefana Karića itd.

SVIMA SAM BILA SLUŠKINJA, SVI SU MI POTURILI: Ermina i Janjuš zaratili zbog njene KRAĐE i pokušaja da PROFITIRA u ...

Pink - 26.02.2021

Tenzija se digla! Tokom rasprave o suzama Nataše Radan , Janjuš j e pričao o tome kakva mu je ona prijateljica bila, a Marko Đedović je skočio besan. Detaljnije u nastavku ovog teksta. Autor: M. ...

DRAMA NA POČETKU! Ermina zabila Nataši NOŽ U LEĐA sa Anđelom, Ranković se svim silama trudio da dokaže da NIJE KRIVAC!

Srbija Danas - 26.02.2021

Prvi klip koji je Veliki šef odabrao za večeras , na samom početku emisije "Gledanje snimaka", bio je razgovor Ermine Pašović i Anđela Rankovića, koji je opleo po Nataši Radan, za koju je rekao da ne veruje u njene suze za njim, jer se grli sa Janjušem, muva Stefana Karića itd.