TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Srpski biser debitovao za Hertu: Nemci nemaju nameru da se odreknu Samardžića (VIDEO)

Novosti - 23.05.2020

Mladi fudbaler, koji ima srpsko i nemačko državljanstvo, je nedavno bio na listi 60 najtalentovanijih igrača na svetu Strpljivo je čekao i dočekao svoju šansu. Mladi Lazar Samardžić je ušao u igru u završnici i debitovao za Hertu u ubedljivoj pobedi protiv Union Berlina (4:0).

TUMBAKOVIĆ JE NA POTEZU: Lazar je sa 18 godina DEBITOVAO u Bundesligi!

Srbija Danas - 23.05.2020

Nemački fudbaler sprskog porekla Lazar Samardžić na meti je mnogobrojnih evropskih klubova. Momak koji je rođen pre 18 godina u Berlinu u petak je debitovao sa Hertu u Bundesligi (pobedili sa 4:0 Union Berlin). Ušao je na teren u 81.

NEMCI PRESREĆNI DEBIJEM SAMARDŽIĆA U BUNDESLIGI: Na našu žalost taj biser će teško zaigrati za Srbiju!

Espreso - 23.05.2020

Tinejdžer je jedna od najvećih nada nemačkog fudbala Ovog subotnjeg jutra jedna od tema u Nemačkoj jeste i seniorski debi Lazara Samardžića u Bundesligi . Tinejdžer od 18 godina upisao je prve minute u dresu Herte u pobedi nad Union Berlinom 4:0 i to je jedna od važnijih vesti u ...

Srpski biser debitovao za Hertu: O Lazaru Samardžiću opet priča Nemačka!

Telegraf - 23.05.2020

Fudbaleri Herte pobedili su Union Berlin sa 4:0, a debi je zabeležio i naš Lazar Samardžić. Samardžić je debitovao u seniorskom timu za Hertu u Bundesligi, tako što je u 81. minutu dobio šansu da oseti teren i draž najjačeg fudbala, iako je doduše sve već bilo rešeno. U 77.

(FOTO) NIJE GRUJIĆ JEDINI SRBIN U HERTI! Debitovao momak od koga se mnogo očekuje!

Informer - 23.05.2020

Mladi fudbaler Lazar Samardžić dugo će pamtiti 22. maj Samardžić je debitovao u seniorskom timu za Hertu u Bundesligi, tako što je u 81. minutu dobio šansu da oseti teren i draž najjačeg fudbala, iako je doduše sve već bilo rešeno.