TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"Stvarno mi NEDOSTAJE MOJ TATA" - Ćerka Brusa Vilisa iskreno progovorila o IZAZOVIMA sa kojima se porodica susrela ...

Srbija Danas - 21.11.2023

Ćerka Brusa Vilisa, Rumer Vilis, otvoreno je progovorila o svom odnosu sa tatom nakon njegove dijagnoze frontotemporalne demencije (FTD). Rumer (35) je u ponedeljak podelila slatki snimak sebe i svog oca glumca (68) iz vremena kada je bila beba, uz natpis "Stvarno mi nedostaje ...

Kćerka Brucea Willisa podijelila dirljivu poruku za svog oca

Vijesti.ba - 21.11.2023

Kćerka Brucea Willisa Rumer jučer je putem svog Instagram profila podijelila fotografiju iz djetinjstva uz dirljivu poruku koju je uputila svom ocu. Naime, Rumer je ponovo objavila zajedničku fotografiju sa svojim ocem, gdje ju je držao u naručju dok je još bila beba.

Kći Brucea Willisa objavila fotku s njime: 'Nedostaje mi moj otac'

24sata.hr - 21.11.2023

Glumcu je demencija dijagnosticirana prije devet mjeseci, a kratko prije toga se povukao iz svijeta glume jer se bori i s afazijom, poremećajem govora Kći Brucea Willisa (68), Rumer Willis (35), objavila je emotivnu fotografiju s ocem koji se bori s demencijom.

Rumer Willis rastužila pratitelje starom fotkom s ocem: "Stvarno mi nedostaje..."

Index.hr - 21.11.2023

RUMER WILLIS na Instagramu je objavila fotografiju iz djetinjstva na kojoj pozira sa svojim ocem Bruceom. "Tata mi stvarno danas nedostaje", napisala je u opis fotografije 35-godišnja glumica i rastužila pratitelje.

ĆERKA BRUSA VILISA OBJAVILA FOTKU SA OCEM DAN NAKON ŠTO SE POJAVIO U JAVNOSTI: Šuška se da je stanje slavnog glumca SVE ...

Kurir - 20.11.2023

Ćerka Brusa Vilisa objavila je danas na Instagramu fotografiju na kojem je sa ocem , slavnim glumcem. Pažnju su privukle i reči koje mu je uputila. Holivudska zvezda bori se sa afazijom i frontotemporalnom demecijom .

FOTO Bruce Willis snimljen u rijetkom izlasku u Los Angelesu

Index.hr - 20.11.2023

GLUMAC Bruce Willis viđen je u rijetkom izlasku u Los Angelesu. Willis je bio na suvozačevom mjestu dok se vozio gradom. Imao je kapuljaču na glavi, a kroz spušten prozor gledao je u paparazze koji su ga snimali. Bruce izgleda vidno slabije i više nije u stanju voziti automobil.