TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

EKSPLOZIJE U AVGANISTANU: Najmanje devet poginulih i 15 ranjenih

Novosti - 25.05.2022

Eksplozije su se dogodile u provinciji Balk, a odgovornost za eksplozije preuzela je Islamska država. Eksplozijama je više putničkih vozila dignuto u vazduh, prenela je agencija Rojters. U odvojenoj eksploziji u džamiji u Kabulu povređene su najmanje dve osobe, javila je ...

Nekoliko eksplozija odjekivalo širom Avganistana: Poginulo najmanje 9 osoba

Telegraf - 25.05.2022

U tri eksplozije koje su odjeknule u Mazari Šarifu, na severu Avganistana , poginulo je najmanje devet osoba, saopštile su lokalne vlasti. Eksplozije su se dogodile u provinciji Balk, a u odvojenoj eksploziji u džamiji u Kabulu povređene su najmanje dve osobe, javio je Reuters.

Najmanje 14 mrtvih u više eksplozija u Avganistanu

Danas - 25.05.2022

Niz eksplozija pogodio je danas Avganistan, uključujući eksploziju u džamiji u glavnom gradu Kabulu u kojoj je stradalo najmanje pet vernika, kao i tri bombaška napada na kombije na severu zemlje u kojima je život izgubilo devet putnika, javili su talibani.

KRVAVA SREDA U AVGANSTANU: Širom zemlje tri eksplozije, jedna raznela džamiju u Kabulu! VIDEO

Kurir - 25.05.2022

U vozilima koje su uništile tri eksplozije u gradu Mazar-i-Šarifu na severu Avganistana poginulo je najmanje devet osoba, rekao je portparol provincijskog komandanta dok su vlasti potvrdile još jednu eksploziju u prestonici Avganistana.

Najmanje 14 mrtvih u seriji eksplozija u Afganistanu

Al Jazeera - 25.05.2022

Urgentna bolnica u Kabulu javila je kako je primila 22 osobe poslije bombaškog napada na džamiju, uključujući pet mrtvih. Niz eksplozija pogodio je danas Afganistan, uključujući eksploziju u džamiji u glavnom gradu Kabulu u kojoj je stradalo najmanje pet vjernika, kao i tri ...

Avganistan: Najmanje devet poginulih, 15 ranjenih u eksplozijama

Tanjug - 25.05.2022

Avganistan: Najmanje devet poginulih, 15 ranjenih u eksplozijama Za sada niko nije preuzeo odgovornost za eksplozije. Najmanje devet osoba poginulo je, a 15 povređeno u tri eksplozije u avganistanskom gradu Mazar-i-Šarif, saopštio je portparol lokalnog komandanta.

Nekoliko eksplozija širom Avganistana, poginulo najmanje devet osoba

RTS - 25.05.2022

U tri eksplozije koje su odjeknule u Mazari Šarifu, na severu Avganistana, poginulo je najmanje devet osoba, saopštile su lokalne vlasti. Eksplozije i u Kabulu i provinciji ...

Najmanje 14 mrtvih u više eksplozija u Avganistanu

Nova - 25.05.2022

Niz eksplozija pogodio je danas Avganistan, uključujući eksploziju u džamiji u glavnom gradu Kabulu u kojoj je stradalo najmanje pet vernika, kao i tri bombaška napada na kombije na severu zemlje u kojima je život izgubilo devet putnika, javili su talibani.

PONOVO ODJEKIVALE EKSPLOZIJE U KABULU: Poginulo najmanje 9 osoba!

Espreso - 25.05.2022

Eksplozije su zabeležene i u severnoj provinciji Balk, gde je povređeno 15 osoba U tri eksplozije koje su odjeknule u Mazari Šarifu, na severu Avganistana, poginulo je najmanje devet osoba, saopštile su lokalne vlasti.

BROJE SE MRTVI U STRAVIČNIM EKSPLOZIJAMA: Užas u Avganistanu - situacija ponovo eskalirala

Srbija Danas - 26.05.2022

Najmanje devet osoba poginulo je, a 15 povređeno u tri eksplozije u avganistanskom gradu Mazari Šarif, saopštio je portparol lokalnog komandanta. Eksplozije su se dogodile u provinciji Balk , a odgovornost za eksplozije preuzela je Islamska država.

NOVI NAPADI ISLAMSKE DRŽAVE: Tri razorne eksplozije u avganistanskom gradu, najmanje devetoro mrtvih (FOTO)

Republika - 26.05.2022

Najmanje devet osoba poginulo je, a 15 povređeno u tri eksplozije u avganistanskom gradu Mazari Šarif, saopštio je sinoć portparol lokalnog komandanta. Eksplozije su se dogodile u provinciji Balk, a odgovornost za eksplozije preuzela je Islamska država .

Niz eksplozija u Avganistanu: 14 mrtvih, Islamska država preuzela...

Vijesti.me - 26.05.2022

Niz eksplozija pogodio je juče Avganistan, uključujući eksploziju u džamiji u glavnom gradu Kabulu u kojoj je stradalo najmanje pet vjernika, kao i tri bombaška napada na kombije na sjeveru zemlje u kojima je život izgubilo devet putnika, javili su talibani.

Tri eksplozije odjeknule u Avganistanu; najmanje 9 poginulih i 15 povređenih VIDEO

B92 - 26.05.2022

Kabul -- Najmanje devet osoba poginulo je, a 15 povređeno u tri eksplozije u avganistanskom gradu Mazari Šarif, saopštio je sinoć portparol lokalnog komandanta. Eksplozije su se dogodile u provinciji Balk, a odgovornost za eksplozije preuzela je Islamska država.