TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

NE MOŽE DA DIŠE Aleksandra Subotić hoće da izgleda kao Kim Kardašijan, evo šta je kupila: "Čekala sam ga mesec dana"

Blic - 22.04.2021

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je čime se služi kako bi joj struk izgledao uže. Aleksandra je, naime, jednoj pratiteljki na Instagramu otkrila da je kupila pojas koji je dizajnirala najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

ŽELI UZAK STRUK, PA NARUČILA POJAS KOJI JE DIZAJNIRALA KIM KARDAŠIJAN: Subotićka ne može da DIŠE, ali ga NIKAKO ne ...

Kurir - 22.04.2021

Aleksabdra Subotić, bivša rijaliti učesnica, dovela je liniju do savršenstva i izgleda nikad bolje. Naime, Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila video snimak sa steznikom na sebi koji je dizajnirala starleta Kim Kardašijan, a onda je dobila pitanje gde ga je kupila.

LOMI REBRA, NE MOŽE DA DIŠE! SUBOTIĆKA SE ZBOG TANJEG STRUKA PODVRGLA INVAZIVNOJ METODI: OVU STVAR stavlja stalno!

Espreso - 22.04.2021

Sve za lepotu! Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je čime se služi kako bi joj struk izgledao uže. Aleksandra je, naime, jednoj pratiteljki na Instagramu otkrila da je kupila pojas koji je dizajnirala najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.

Aleksandra Subotić hoće da izgleda kao Kim Kardašijan, kupila ovo za zatezanje struka, ne može da diše, a komentari ...

ALO - 22.04.2021

Verujemo da papreno košta Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je čime se služi kako bi joj struk izgledao uže. Aleksandra je, naime, jednoj pratiteljki na Instagramu otkrila da je kupila pojas koji je dizajnirala najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan .

Aleksandra mesec dana čekala na steznik Kim Kardašijan, ljudi kažu da ih boli pogled na njen struk

Telegraf - 22.04.2021

Rijaliti-zvezda Aleksandra Subotić dovela je liniju do savršenstva i izgleda nikad bolje. Međutim, ne planira da tu stane, već nastavlja da radi na svom izgledu, a na red je došao struk. Naime, Aleksandra je na svom Instagram profilu objavila video-snimak sa steznikom na sebi ...

ZBOG USKOG STRUKA JEDVA DIŠE: Aleksandra Subotić koristi steznik SLAVNE STARLETE!

Republika - 22.04.2021

Bivša rijaliti učesnica Aleksandra Subotić, dovela je liniju do savršenstva i nikada bolje nije izgledala. Naime, Aleksandra je na svom profilu objavila snimak sa steznikom na sebi, a koji je dizajnirala starleta Kim Kardašijan, a potom je dobila pitanje gde ga je kupila.

NE MOŽE DA DIŠE: Aleksandra Subotić hoće da izgleda kao Kim Kardašijan, evo šta je kupila: "Čekala sam ga mesec dana"

Puls online - 22.04.2021

Nekadašnja rijaliti učesnica Aleksandra Subotić otkrila je čime se služi kako bi joj struk izgledao uže. Aleksandra je, naime, jednoj pratiteljki na Instagramu otkrila da je kupila pojas koji je dizajnirala najpoznatija svetska starleta Kim Kardašijan.