TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Čarobna Milena Pavlović Barili

Politika - 07.11.2018

Izložba jedne od najvećih srpskih slikarki Milene Pavlović Barili, pod nazivom „Čarobna Milena” predstavljena je u Domu Jevrema Grujića. Na postavci je prikazano više od četrdeset dela čuvene slikarke. Milenini autoportreti, portreti njenih roditelja i poznatih ličnosti, ...

Izložba o Mileni Barili u Domu Jevrema Grujića

Blic - 07.11.2018

U Domu Jevrema Grujića u Svetogorskoj 17, večeras (19) će biti otvorena izložba jedne od najvećih srpskih slikarki Milene Pavlović Barili, pod nazivom "Čarobna Milena". Na izložbi će biti predstavljeno preko 40 dela jedne od najpoznatijih srpskih slikarki.

Izložba „Čarobna Milena“ povodom 109. rođendana Milene Pavlović Barili

Danas - 06.11.2018

Ministar kulture, Vladan Vukosavljević, otvoriće u sredu, 7. novembra, u beogradskom „Domu Jevrema Grujića“, izložbu „Čarobna Milena“. Izložba se organizuje u čast obeležavanja 109. godina od rođenja čuvene slikarke Milene Pavlović Barili.

"Čarobna Milena" - izložba koju ne smete propustiti

Mondo - 08.11.2018

Više od 40 dela jedne od najvećih srpskih umetnica izloženo u Domu Jevrema Grujića, izložba traje do marta sledeće godine. U Domu Jevrema Grujića u Svetogorskoj 17, otvorena je izložba jedne od najvećih srpskih slikarki Milene Pavlović Barili, pod nazivom "Čarobna Milena".