TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

UZURPACIJA IMOVINE SPC U CRNOJ GORI: Posle Ostroga, na meti i Dečani

Novosti - 12.06.2019

Episkop Joanikije upozorava na opasne posledice donošenja zakona o crkvama. Presedan iz Podgorice - putokaz Prištini USVAJANjE nakaradnog zakona o slobodi veroispovesti ili uverenja i pravnom položaju verskih zajednica, ukoliko do njega dođe, reflektovaće se i na odnos Prištine ...

Može li se dogoditi "Ukrajinski model" u Crnoj Gori? VIDEO

B92 - 12.06.2019

Beograd -- Namera Vlade Crne Gore da sve manastire i crkve podignute do 1918. godine prenese u državnu imovinu uznemirila je verske i političke duhove. Čak toliko da je episkop budimljansko-nikšićki Joanikije poslao nedvosmislenu poruku: "Naše svetinje branićemo golim životima".

MILO KRENUO NA SVETINJE: Patrijarh Irinej poručio - branićemo ih ŽIVOTOM!

Srbija Danas - 12.06.2019

Patrijarh srpski Irinej rekao je da episkopi i verni narod u Crnoj Gori, koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje, imaju njegovu podršku! - Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih.

Irinej: Episkopi i srpski narod u Crnoj Gori imaju moju podršku

B92 - 11.06.2019

Beograd -- Patrijarh srpski Irinej izjavio je da episkopi i verni narod u Crnoj Gori koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje, imaju njegovi podršku "Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih.

MILO, BRANIĆEMO OSTROG ORUŽJEM! Dalje ruke od naših svetinja!

Pravda - 11.06.2019

Nakon što je vlada Crne Gore usvojila predlog zakona kojim bi SPC mogla da ostane bez imovine u toj zemlji, episkop budimljansko-nikšićki Joanikije poručio je vlastima Crne Gore da će Srbi životima braniti svetinje.

EKSKLUZIVNO! PATRIJARH IRINEJ O NAPADIMA NA SPC: Molim se za Srbe u Crnoj Gori, trpe strašno bezakonje!

Kurir - 12.06.2019

Patrijarh srpski Irinej rekao je u razgovoru za Kurir da episkopi i verni narod u Crnoj Gori, koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje, imaju njegovu podršku! - Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih.

Irinej: Episkopi i narod u Crnoj Gori imaju moju podršku

RTV - 11.06.2019

Patrijarh srpski Irinej izjavio je da episkopi i verni narod u Crnoj Gori koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje, imaju njegovi podršku. "Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih.

PATRIJARH IRINEJ: Episkopi i srpski narod u u Crnoj gori imaju moju podršku!

Informer - 12.06.2019

Patrijarh srpski Irinej izjavio je da episkopi i verni narod u Crnoj Gori koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje, imaju njegovi podršku. "Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih.

JAVIO SE PATRIJARH IRINEJ I POSLAO JAKU PORUKU SRBIMA U CRNOJ GORI! Pažljivo pročitajte njegove reči

Espreso - 12.06.2019

"Naravno da podržavam naše episkope i srpski narod i molim se za njih" Patrijarh srpski Irinej izjavio je da episkopi i verni narod u Crnoj Gori koji su najavili da će čak i životima braniti ugrožene svetinje , imaju njegovi podršku "Naravno da podržavam naše episkope i srpski ...