TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Nekadašnji trener Zvezde ostaje u Turskoj

ALO - 22.04.2021

Dušan Alimpijević potpisao je novi ugovor. Bivši trener Crvene zvezde u četvrtak je produžio ugovor sa Bursom i u tom klubu će ostati do 2024. godine. Alimpijević je u Bursu stigao tokom jeseni, kada je zamenio Tutkua Ačika.

Alimpijević još tri godine ostaje trener Burse

RTS - 22.04.2021

Dušan Alimpijević u naredne tri sezone biće trener košarkaša Burse, saopštio je turski ...

Bivši trener Zvezde dominira u Turskoj, u klubu oduševljeni

Nova - 22.04.2021

Dušan Alimpijević, bivši trener Crvene zvezde, briljira u Turskoj gde predvodi ekipu Burse. Klub je odmah zbog sjajnih rezutata odlučio da mu ponudi ugovor na tri godine Bivši šef struke Vojvodine, Spartaka, FMP-a, Crvene zvezde i ruskog Avtodora turski klub preuzeo je u ...

Alimpijević još tri godine ostaje trener Burse

RTV - 22.04.2021

Dušan Alimpijević u naredne tri sezone biće trener košarkaša Burse, saopštio je danas turski klub. Kako je objavljeno na Tviter nalogu kluba, srpski trener i Bursa odlučili su da produže saradnju do 2024. godine.

ZVEZDA GA SE PRERANO ODREKLA? Spasio tim posle 10 uzastopih poraza, srušio i 2 velikana!

Mondo - 22.04.2021

Sjajan posao mladog srpskog stručnjaka u Turskoj! Vodio je Dušan Alimpijević Crvenu zvezdu u sezoni 2017/18, ali nije završio tu sezonu na klupi crveno-belih. Od tada je vodio Avtodor Saratov u Rusiji, ali izgleda da je pravo okruženje našao u Turskoj.

MIŠKO PRVI JAVIO: Alimpijević POTPISAO, trogodišnji ugovor (FOTO)

Srbija Danas - 22.04.2021

Nekadašnji trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević ne mora da razmišlja o budućnosti. Ostaće i dalje trener Burse, jer je potisao novi ugovor sa turskim prvoligašem i to na tri godine. U Bursi su zadovoljni radom srpskog stručnjaka. Tim je preuzeo krajem novembra 2020.

Novi ugovor za Alimpijevića

Mozzart Sport - 22.04.2021

Dobar rad se uvek isplati, pa je tom devizom Dušan Alimpijević stigao do novog ugovora u Turskoj gde je potpisao na još tri godine sa Bursom. Sve to je i turski klub objavio na društvenim mrežama i pohvalio se dugoročnom saradnjom sa mladim srpskim stručnjakom.

DA LI GA SE ZVEZDA OLAKO ODREKLA? Alimpijević potpisao na ČETIRI GODINE!

Republika - 22.04.2021

Bursa je potpisala novi ugovor sa srpskim stručnjakom Dušanom Alimpijevićem koji ostaje u klubu do 2024. godine. Bivši trener Crvene zvezde i Avtodora je u Bursu stigao tokom jeseni. Tada je zamenio neiskusnog Tutkua Ačika i dobio je ekipu sa respektabilnim imenima, ali i ekipu ...

SRBIN ZADOVOLJIO U TURSKOJ: Alimpijević još tri godine ostaje trener Burse

Novosti - 22.04.2021

Kako je objavljeno na Tviter nalogu kluba, srpski trener i Bursa odlučili su da produže saradnju do 2024. godine. Bivši šef struke Vojvodine, Spartaka, FMP-a, Crvene zvezde i ruskog Avtodora turski klub preuzeo je u novembru prošle ...

BIVŠI TRENER ZVEZDE OSTAJE U TURSKOJ: Opravdao očekivanja!

Espreso - 22.04.2021

Bivši šef struke Vojvodine, Spartaka, FMP-a, Crvene zvezde i ruskog Avtodora turski klub preuzeo je u novembru prošle godine Bivši trener Crvene zvezde Dušan Alimpijević , zadovoljio je apetite turskog kluba, pa će svoju trenersku karijeru nastaviti u toj zemlji.

Bivši trener Zvezde nagrađen u Turskoj

B92 - 22.04.2021

Dušan Alimpijević u naredne tri sezone biće trener košarkaša Burse, saopštio je turski klub. Kako je objavljeno na Tviter nalogu kluba, srpski trener i Bursa odlučili su da produže saradnju do 2024. godine. Bivši šef struke Vojvodine, Spartaka, FMP-a, Crvene zvezde i ruskog ...

Bivši trener Zvezde cenjen u Turskoj, dobio novi ugovor na tri godine

Telegraf - 22.04.2021

Dušan Alimpijević u naredne tri sezone biće trener košarkaša Burse, saopštio je danas turski klub. Kako je objavljeno na Tviter nalogu kluba, srpski trener i Bursa odlučili su da produže saradnju do 2024. godine.