TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Lekari su govorili da dramim i da treba da pronađem dečka“: Poznata glumica progovorila o prvim simptomima multiple ...

Nova - 29.11.2023

Glumici Selmi Bler je 2018. godine dijagnostikovana multipla skleroza. Ona se od 2021. godine nalazi u remisiji, a sada je u emisiji „Meet the Press“ otvoreno govorila o bolesti i borbi sa njom. Kako je istakla, kada je saznala dijagnozu, to ju je psihički potpuno poremetilo.

Selma Bler: Kada sam dobila prve simptome multiple skleroze, doktori su rekli da sam previše dramatična

Danas - 28.11.2023

Glumica Selma Bler je 2018. godine saznala da ima multiplu sklerozu, a od 2021. godine ova bolest je u u remisiji. Ona je nedavno ispričala kako se tokom godina naslušala svakakvih komentara u vezi svog zdravstvenog problema.

Selma Bler je u remisiji multiple skleroze: Godinama je živela kao osoba sa invaliditetom a da to nije znala

Telegraf - 28.11.2023

Nakon što je 2018. otkrila svoju dijagnozu multiple skleroze (MS) svojim pratiocima na "Instagramu" glumica Selma Bler , poznata po ulogama u ostvarenjima poput "Cruel Intentions", "Legally Blonde" i "Hellboy", postala je jedno od najpoznatijih lica sa invaliditetom na svetu .

Selma Blair: Kad sam dobila prve simptome multiple, doktori su rekli da dramatiziram

Index.hr - 28.11.2023

GLUMICI Selmi Blair 2018. godine dijagnosticirana je multipla skleroza, a od 2021. godine je u remisiji. Selma je ispričala kako se tijekom godina naslušala svakakvih komentara u vezi svoje bolesti. Voditeljici Kristen Welker u televizijskoj emisiji Meet the Press na NBC-ju ...