TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KIJA NE TRPI HEJTERE, OVAKO IM JE ZAPUŠILA USTA: Kockareva progovorila o karijeri, pa i TRUDNOĆI!

Kurir - 09.10.2019

Kristina Kija Kockar napravila je pauzu u muzičkoj karijeri, a svi su odmah počeli da govore da je prestala da se bavi pevanjem. Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. "Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

KIJA TRUDNA?! Pevačica progovorila o POVLAČENJU sa muzičke scene! ZAPUŠILA usta svima! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa "Zadruga", pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE?! Pevačica otkrila istinu o tome da li prekida karijeru!

Espreso - 09.10.2019

Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga , pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost ...

Kija ovo poručila hejterima: Kockareva progovorila o karijeri i trudnoći!

Puls online - 10.10.2019

Pevačica Kristina Kija Kockar napravila je malu pauzu u svojoj karijeri, a odmah su svi pomislili da je zapravo prestala da se bavi pevanjem! Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. - Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

Isplivala istina!

ALO - 06.02.2020

Od Janjuša sve zavisi Kum rijaliti igrača tvrdi da Ena razume flertovanje supruga sa Ivanom Šopić i Anom Korać, ali da samo od njega zavisi da li će ugroziti brak. Bivši košarkaš Marko Janjušević Janjuš na meti je glasina u “Zadruzi” da je njegov odnos sa Ivanom Šopić više od ...

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE? Isplivala šokantna istina

Informer - 10.10.2019

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar i dalje privlači pažnju. Njenu karijeru su mnogi osuđivali Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.