TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

KIJA NE TRPI HEJTERE, OVAKO IM JE ZAPUŠILA USTA: Kockareva progovorila o karijeri, pa i TRUDNOĆI!

Kurir - 09.10.2019

Kristina Kija Kockar napravila je pauzu u muzičkoj karijeri, a svi su odmah počeli da govore da je prestala da se bavi pevanjem. Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. "Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

KIJA TRUDNA?! Pevačica progovorila o POVLAČENJU sa muzičke scene! ZAPUŠILA usta svima! (VIDEO)

Srbija Danas - 09.10.2019

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa "Zadruga", pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE?! Pevačica otkrila istinu o tome da li prekida karijeru!

Espreso - 09.10.2019

Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa Zadruga , pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja. Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost ...

Kija ovo poručila hejterima: Kockareva progovorila o karijeri i trudnoći!

Puls - 10.10.2019

Pevačica Kristina Kija Kockar napravila je malu pauzu u svojoj karijeri, a odmah su svi pomislili da je zapravo prestala da se bavi pevanjem! Pevačica i pobednica prve "Zadruge" kaže da to nije istina. - Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam.

Isplivala istina!

ALO - 10.10.2019

Svojom izjavom zaprepastila sve... Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar i dalje privlači pažnju. Njenu karijeru su mnogi osuđivali Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.

KIJA SE POVLAČI SA ESTRADE ZBOG TRUDNOĆE? Isplivala šokantna istina

Informer - 10.10.2019

Pobednica prve sezone rijalitija "Zadruga" Kristina Kija Kockar i dalje privlači pažnju. Njenu karijeru su mnogi osuđivali Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija.