TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"JESU OVO SILIKONI DARE BUBAMARE?" Ivana Dudić usred emisije potkačila pevačicu

Blic - 23.02.2021

Ivana Dudić gostovala je večeras u emisiji Ognjena Amidžića, te tom prilikom dobila pitanje koje ju je iznenadilo. Voditelj ju je pitao da li bi više volela da ima zadnjicu kao Sadnra Afrika ili grudi kao Dara Bubamara . - Zadnjicu kao Sandra Afrika.

Svi pričaju o NOVOJ ESTETSKOJ KOREKCIJI Dare Bubamare: Evo šta je promenila na sebi (FOTO)

Blic - 23.02.2021

Pevačica Dara Bubamara poznata je po tome što se više puta podvrgla estetskim zahvatima, a sada je jednom objavom izazvala sumnje da je ponovo nešto menjala u svom izgledu. Naime, nakon Darine objave iz automobila mnogi komentarišu da je pevačica išla na korekciju usana.

Dara Bubamara ponovo išla "pod nož", sad već dolazi do granice pucanja, a evo i čega (FOTO)

ALO - 23.02.2021

Pevačica ne prestaje da šokira, vezom sa mlađim dečkom ili izgledom Pevačica Dara Bubamara je među prvim pevačicama sa estrade stavila silikone u grudi. Od kada traje taj trend pevačica ga nema samo u grudima, već je shodno menjala svašta nešto na sebi.

DARA BUBAMARA SE POHVALILA NOVIM SILIKONIMA? Haos na mrežama zbog pevačicinog snimka! (VIDEO)

Mondo - 23.02.2021

Mnogi su mišljenja da je pevačica dopunila usne. Ona je sada objavila video iz skupocenog automobila i zaintrigirala svoje verne fanove koji su pomislili da je pevačica posetila hirurga i malo doradila usne. Dara se u snimku smejela i pućila, te su na Instagramu mnogi pomislili ...

DARA NAPUMPALA USNE?! Bubamara se PUĆI, smeje i uživa, a svi pričaju o novoj ESTETSKOJ KOREKCIJI! (FOTO)

Kurir - 23.02.2021

Dara Bubamara postavlja sve izazovnije snimke i fotografije na društvene mreže, a sada je zaintrigirala pratioce. Pevačica je napravila snimak u automobilu na kom se "pući", pa su mnogi pomislili da se hvali novim usnama.

Dara Bubamara dodala još SILIKONA?

Svet-Scandal - 23.02.2021

Dara Bubamara objavila video iz svog automobila na Instagram storiju , u kome deluje da su pevačicini nokti „u prvom plan”, međutim kada se napućila, posumanjali smo da je nešto drugu u pitanju. Mnogi su se zapitali da li je Dara dodatnu napunila usne.

DARA PONOVO OTIŠLA POD NOŽ! Nova estetska korekcija pevačice! Evo šta je sada povećala na sebi! /FOTO/

Informer - 23.02.2021

Dara Bubamara poznata je po tome što se više puta podvrgnula estetskim zahvatima, a juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su nova usta u prvom planu, usput označivši i doktorku koja je zaslužna za njen novi izgled.

PONOVO IŠLA KOD PLASTIČNOG HIRURGA: Dara Bubamara ima NOVE USNE, promenila lični opis! (FOTO)

Pink - 23.02.2021

Šok! Poznata pevačica Dara Bubamara svojom pojavom izaziva reakcije gde god da se pojavi, što svojim temperamentom, ali i atraktvnim, nekad i ekstravagantnim izgledom. Prethodnih dana dosta se spekuliše o tome da li je Dara ponovo išla pod nož, a kako je svi znamo kao otvorenu ...

NOVE USNE ZA MLADOG TONIJA: Dara Bubamara posetila PLASTIČARA, usledio je REMONT! (FOTO)

Espreso - 23.02.2021

Folkerka je navodno ugradila silikone i u zadnjicu Dara Bubamara poznata je po tome što se više puta podvrgnula estetskim zahvatima, a juče je na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su nova usta u prvom planu, usput označivši i doktorku koja je zaslužna za njen ...

(VIDEO) UDARILI JE HORMONI U GLAVU: Dara se napucala sa još silikona?

Republika - 23.02.2021

Dara Bubamara objavila video iz svog automobila na Instagram storiju, u kome deluje da su pevačicini nokti „u prvom plan”, međutim kada se napućila, posumanjali smo da je nešto drugu u pitanju. Mnogi su se zapitali da li je Dara dodatnu napunila usne.

NE PRESTAJE DA SE PODMLAĐUJE! Evo šta je Dara ovog puta KORIGOVALA na sebi!

Puls online - 23.02.2021

Pevačica je objavila sliku na kojoj pući usne, a izgleda kao da ih je ponovo uvećala. Ni ona to ne pokušava da sakrije, pa, naravno, stoji oznaka njene doktorke specijalizovane za estetske korekcije. Podsetimo, Dara je među prvima na estradi ugradila silikone u grudi.

PODVRGLA SE JOS JEDNOJ ESTETSKOJ KOREKCIJI! Dara Bubamara promenila LIČNI OPIS, muškarci gledaju samo u ovo (FOTO)

Srbija Danas - 23.02.2021

Poznata pevačica Dara Bubamara svojom pojavom izaziva reakcije gde god da se pojavi, što svojim temperamentom, ali i atraktvnim, nekad i ekstravagantnim izgledom. Prethodnih dana dosta se spekuliše o tome da li je Dara ponovo išla pod nož, a kako je svi znamo kao otvorenu osobu.