TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZGROZILI CEO SVET! Pokupovali sve zalihe mesa iz prodavnice - sada se plaše za SOPSTVENI ŽIVOT! (VIDEO)

Srbija Danas - 26.03.2020

Bračno par Markot iz Kanade našao se na udaru kritika nakon što je snimak koji ih prikazuje kako kupuju sve zalihe mesa u jednoj kanadskoj trgovini postao viralan. Kažu da su im zbog toga ljuti internetski korisnici počeli da šalju čak i pretnje smrću.

Alemka Markotić: Ovakvo što nismo doživjeli od 15. stoljeća

24sata.hr - 26.03.2020

Virusi su čudni. SARS je tako protutnjao za 6 mjeseci pa nestao. Teško je vjerovati da će ovaj nestati, ali se nadam da će nas iznenaditi, rekla je Alemka Markotić Koliko vidim kad se vozim, izgleda da zaista možemo biti ponosni na veći dio stanovništva jer se drže pravila.

Alemka Markotić: "Ovo je situacija kakvu nismo imali od 15. stoljeća, ali ponosna sam na veći dio stanovništva"

Dnevnik.hr - 26.03.2020

Profesorica Alemka Markotić iz Klinike za infektivne bolesti "Fran Mihaljević" gostovala je u Dnevniku Nove TV. U Hrvatskoj je u odnosu na jutros zabilježeno 14 novih slučajeva koronavirusa i potvrđen je drugi slučaj smrti. Ukupno je 495 oboljelih .

Alemka Markotić vrlo jasno poručuje zašto svi moramo poštovati mjere!

N1 - 26.03.2020

U Hrvatskoj je u odnosu na jučer ukupno 63 nova bolesnika, što znači da je u Hrvatskoj trenutno 481 zaraženi koronavirusom. Ministar unutatrnjih poslova, Davor Božinović , zahvalio se svim građanima koji poštuju upute Nacionalnog stožera.

Dr. Markotić ponosna na veći dio građana Hrvatske

N1 - 26.03.2020

O mjerema, koje su proglašene jednima od najrogoroznijih na svijetu, testiranjima i broju oboljelih za Dnevnik Nove TV govorila je Alemka Markotić s Klinike za infektivne bolesti ''Fran Mihaljević''. Već nekoliko dana u javnosti se ponavlja pitanje kako to da su su kod nekih ...

Markotić: Ovakvu situaciju nismo imali od 15. stoljeća, ponosna sam na Hrvate

Index.hr - 26.03.2020

ALEMKA MARKOTIĆ s Klinike za infektivne bolesti ''Fran Mihaljević'' je gostujući u Dnevniku Nove TV govorila o mjerama, testiranjima i broju oboljelih u Hrvatskoj. Hrvatske su mjere proglašene jednima od najstrožih na svijetu, ali Markotić smatra da su bile pravovremene.

Markotić: Ovakvu situaciju nismo imali od 15. stoljeća

Vecernji.hr - 26.03.2020

U Hrvatskoj su potvrđena 495 slučaja oboljelih od koronavirusa Ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević Alemka Markotić smatra da su proglešene mjere bile pravovremene, te bih osobno preporučila da se svi samo drže tih mjera.