TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

"SAMO BOLESNICI ME I SLUŠAJU" Kija Kockar podelila objavu o odeljenju psihijatrije u Zaječaru i pokrenula buru na ...

Blic - 23.09.2022

Poslednja objava pevačice i nekadašnje pobednice "Zadruge" Kije Kockar na Tviteru izazvala je lavinu komentara. Naime, jedan korisnik ove društvene mreže je poručio: - Danas na odeljenju psihijatrije u Zaječaru bolesnici na TV-u slušaju DJ Shone feat Kija x Fox "Momak loš".

SAMO ME BOLESNICI SLUŠAJU! Pesme Kije Kockar odjekuju PSIHIJATRIJSKOM USTANOVOM, pevačica komentarom ZAPANJILA SVE!

Republika - 23.09.2022

Naime, jedan korisnik ove društvene mreže podelio je sa javnošću detalj koji je zapazio dok je, kako kaže, bio na praksi u psihijatrijskoj ustanovi u Zaječaru. Kako je istakao, u jednom trenutku zatekao je korisnike ove ustanove kako na TV-u slušaju Kiju Kockar , a ovaj prizor ...

Kiju Kockar SLUŠALI NA PSIHIJATRIJI, ona poručila: "SAMO BOLESNICI I SLUŠAJU!"

Puls online - 23.09.2022

Poslednja objava pevačice Kije Kockar na Tviteru izazvala je lavinu komentara. Naime, jedan korisnik ove društvene mreže je poručio: - Danas na odeljenju psihijatrije u Zaječaru bolesnici na TV-u slušaju DJ Shone feat Kija x Fox "Momak loš". Nikad bolji dan prakse.

Lavina tuge i bola: Kija Kockar u crnini objavila tužne vesti, rastanak od nje je pretežak (foto)

Svet-Scandal - 23.09.2022

Pobednica Zadruge Kija Kockar objavila sliku u crnini ovo je razlog Kristina Kija Kockar preživela je pravu dramu kada ju je njen bivši suprug Slobodan Radanović prevario sa Lunom Đogani u pomenutom rijaliti programu.

"NA ODELJENJU PSIHIJATRIJE U ZAJEČARU SLUŠAJU KIJU" Kockareva se oglasila i zapanjila sve, o njenoj IZJAVI svi pričaju! ...

Kurir - 23.09.2022

Poslednja objava pevačice i nekadašnje pobednice "Zadruge" Kije Kockar na Tviteru izazvala je lavinu komentara. Naime, jedan korisnik ove društvene mreže je poručio: - Danas na odeljenju psihijatrije u Zaječaru bolesnici na TV slušaju Kiju. Nikad bolji dan prakse.

KIJU SLUŠAJU PACIJENTI U PSIHIJATRIJSKOJ BOLNICI! Pevačicin komentar izazvao haos na društvenim mrežama

Informer - 24.09.2022

Poslednja objava pevačice i nekadašnje pobednice "Zadruge" Kije Kockar na Tviteru izazvala je lavinu komentara Kiji je jedan korisnik društvenih mreža poručio da se u bolnici na odeljenju za psihijatriju sluša njena pesma, i otkkrio da mu nikad nije bila bolja praksa.