TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

HOROR U OKOLINI KRALjEVA: Iskasapio devojku (22) pa se obesio

Novosti - 10.10.2019

Aleksandar T. (26) izbo je nožem devojku Anđelu S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva Aleksandar T. (26) izbo je nožem devojku Anđelu S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva. U porodičnoj kući u tom selu pronađeno je telo Aleksandra T.

Kraljevo: Mladić pokušao da ubije devojku, pa se obesio

RTV - 10.10.2019

U porodičnoj kuci u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su telo mladića i izbodena devojka, koja je prebačena bolnicu, prenosi TV Pink. A. T. (26) je pronađen obešen u porodičnoj kući, a u blizini njega, na podu, bila je njegova devojka A. S.

Muškarac izbo devojku, pa izvršio samoubistvo

RTS - 10.10.2019

U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka, nezvanično saznaje ...

Zločin kod Kraljeva: Mladić izbo devojku, pa se obesio

B92 - 10.10.2019

A. T. (26) izbo je nožem devojku A. S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva. U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen A. T. a pored njega je na podu ležala njegova devojka A. S. koja je na telu imala više ubodnih rana nanetih najverovatnije nožem.

Anđela je još živa!

ALO - 10.10.2019

Najnovije informacije iz bolnice. * Kod Krajeva je jutros u jednoj kući zatečen stravičan prizor * Zločin se dogodio u selu Pečenog * Jedan mladić je mrtav, a njegova devojka se nalazi u teškom stanju Prema najnovijim informacijama, devojka Anđela S.

NEZAPAMĆENO NASILJE U SELU PEČENOG KOD KRALJEVA: Mladić (26) pronađen obešen u kući, pored njega na podu ležala ...

Kurir - 10.10.2019

BEOGRAD/KRALJEVO - U selu Pečenog kod Kraljeva jutros su zatečene stravične scene partnerskog nasilja. U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T., a pored njega je na podu ležala njegova 22-godišnja devojka Anđela S.

HOROR U KUĆI KOD KRALJEVA: Mladić pronađen obešen, njegova devojka IZBODENA ležala na podu

Espreso - 10.10.2019

Devojka je davala znake života i hitno je prebačena u bolnicu U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka.. U kući u tom selu pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T.

Horor u Kraljevu

ALO - 23.04.2020

Užas. Ispod splava na gradskoj plaži u Kraljevu pronađeno je beživotno telo muškarca . Sumnja se da je reč o 84-godišnjem penzioneru čiji je nestanak prijavljen 8. marta ove godine, prenosi Kurir . O ovom slučaju obavešteno je Više javno tužilaštvo u Kraljevu i u toku je ...

STRAVIČNA SCENA KOD KRALJEVA: U porodičnoj kući pronađen OBEŠEN MUŠKARAC, a na podu je ležala IZBODENA DEVOJKA!

Pink - 10.10.2019

Užas u selu Pečenog u blizini Kraljeva. U porodičnoj kući u Pečenogu pronađen je obešen, bez znakova života, Aleksandar T. (26), a u blizini njega, na podu bila je njegova devojka Anđela S. (22) koja je na telu imala više ubodnih rana koje su posledice delovanja oštrog predmeta, ...

ISKASAPIO DEVOJKU (22) PA SE OBESIO! Stravičan zločin u okolini Kraljeva

Informer - 10.10.2019

Aleksandar T. (26) izbo je nožem devojku Anđelu S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva U selu Pečenog kod Kraljeva jutros su zatečene stravične scene partnerskog nasilja. U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen Aleksandar T.

JEZIV PRIZOR U KUĆI KOD KRALJEVA Mladić pronađen obešen, njegova devojka IZBODENA ležala na podu

Blic - 10.10.2019

U porodičnoj kući u selu Pečenog kod Kraljeva pronađeno je telo mladića i izbodena devojka, javlja TV Pink. U kući u tom selu pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T., a pored njega je na podu ležala njegova 22-godišnja devojka Anđela S.

JEZIVI ZLOČIN KOD KRALJEVA: Mladić iskasapio devojku, pa se obesio

Dnevno - 10.10.2019

A. T. (26) izbo je nožem devojku A. S. (22), pa se obesio u selu Pečenog kod Kraljeva. U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen A. T. a pored njega je na podu ležala njegova devojka A. S. koja je na telu imala više ubodnih rana nanetih najverovatnije nožem.

Kraljevo: Mladić pokušao da ubije devojku, pa se obesio

Tanjug - 10.10.2019

Kraljevo: Mladić pokušao da ubije devojku, pa se obesio U porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su telo mladića i izbodena devojka, koja je prebačena bolnicu, prenosi TV Pink. KRALJEVO - U porodičnoj kuci u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su telo mladića i izbodena ...

ISKASAPIO DEVOJKU (22) PA SE OBESIO! Stravičan zločin u okolini Kraljeva - devojka još uvek živa

Srbija Danas - 10.10.2019

U selu Pečenog kod Kraljeva jutros su zatečene stravične scene partnerskog nasilja. U porodičnoj kući u tom selu pronađen je obešen 26-godišnji Aleksandar T., a pored njega je na podu ležala njegova 22-godišnja devojka Anđela S.

Mladić pokušao da ubije devojku, pa se obesio

Politika - 10.10.2019

KRALjEVO – U porodičnoj kući u Pečenogu kod Kraljeva pronađeni su telo mladića i izbodena devojka, koja je prebačena bolnicu, prenosi TV Pink. A. T. (26) je pronađen obešen u porodičnoj kući, a u blizini njega, na podu, bila je njegova devojka A. S.

DEVOJKA IZ KRALJEVA JE JOŠ UVEK ŽIVA! Celo Anđelino telo je izbodeno, lekari rade SVE da je spasu!

Espreso - 10.10.2019

Kod Kraljeva je jutros u jednoj kući zatečen stravičan prizor Prema najnovijim informacijama, devojka Anđela S. se nalazi u bolnici i lekari joj se bore za život. U trenutku kada je pronašla policija, Anđela je davala znake života i hitno je prebačena u bolnicu, piše Alo.

Kraljevo: Mladić pokušao da ubije devojku, pa se obesio

Vesti Online - 10.10.2019

A. T. (26) je pronađen obešen u porodičnoj kući, a u blizini njega, na podu, bila je njegova devojka A. S. (22), koja je na telu imala više ubodnih rana. Kako se navodi, devojka je davala znake života i hitno je prevezena kolima Hitne pomoći u najbližu bolnicu.