TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Novi život Nemanje Mihajlovića

Mozzart Sport - 17.01.2020

Herenven je delovao kao logičan izbor za mladog i ofanzivnog fudbalera, ali holandska avantura nije se dobro završila po Nemanju Mihajlovića . Nekadašnji fudbaler Rada i Partizana izgubio je dragocene godine u Erediviziji i sada konačno pronašao izlaz.

Nije se snašao u Holandiji: Mihajlović ide u Poljsku

Novosti - 16.01.2020

Bivši vezista Partizana će pokušati da oživi karijeru u Arki gde će sarađivati sa Rogićem NEMANjA Mihajlović, bivši vezista Partizana, napustiće redove Herenvena i karijeru nastaviti u Poljskoj Arki, preneli su holandski mediji.

ILIEV GA JE NAZVAO BOMBOM, TREBALO JE DA ZAMENI ŽIVKOVIĆA: A sad jedva našao klub za spas karijere!

Espreso - 16.01.2020

Za njega i dalje ima nade da se vrati na pravi put s obzirom da su mu tek 23 godine Nemanja Mihajlović je svojevremeno važio za veliku nadu Partizana i srpskog fudbala, ali u međuvremenu je nestao sa fudbalske mape i sada je došlo vreme da pokuša da oživi karijeru.

DEBI PROTIV ZVEZDE: Ljubimac Grobara POTPISAO! (FOTO)

Srbija Danas - 16.01.2020

Nemanja Mihajlović, krilni napadač Partizana, preći će iz Herenvena u poljsku Arku iz Gdanjska, preneli su holandski mediji. Momak koji je svojevremeno doneo 1,7 miliona evra obeštećenja Partizanu nije previše igrao u Holandiji, pa je rastanak bio najbolji ishod za obe strane.

Nekada veliki talenat Partizana, danas spasava karijeru u Poljskoj

Telegraf - 16.01.2020

Posle dve i po godine završava se priča Nemanje Mihajlovića i Herenvena. Holandski mediji javljaju da će se nekadašnja vedeta i velika nada Partizana preseliti u redove poljskog prvoligaša Arke iz Gdnije i to kao slobodan igrač.

Bio je Partizanova nada, prodat za 1,7 miliona evra... Nemanja Mihajlović u novom klubu!

Sportske.net - 16.01.2020

Fudbaler koji je svojevremeno nosio dres Partizana će konačno dobiti priliku da igra. Herenven je rešio da se oslobodi Nemanje Mihajlovića. Krilni fudbaler koji je u Partizanu igrao odlično pre nego što je otišao u Holandiju, ove sezone nije imao priliku da igra, uglavnom je to ...

Mihajlović se seli u Poljsku, prva provera možda već protiv Zvezde

Mozzart Sport - 16.01.2020

Nekadašnji ofaznivni vezista Rada i Partizana, Nemanja Mihajlović, napušta Herenven i prelazi u poljsku Arku iz Gdinje. Holandski mediji pišu da bi papirologija trebalo da se završi u vrlo kratkom roku , ali još uvek nisu poznati svi detalji transfera.

Bio je jedan od najvećih talenata partizana

ALO - 16.01.2020

Izuzetan potencijal. Herenven je rešio da se oslobodi Nemanje Mihajlovića. Krilni fudbaler koji je u Partizanu igrao odlično pre nego što je otišao u Holandiju, ove sezone nije imao priliku da igra, uglavnom je to činio sa mladim timom Herenvena i moraće da potraži novi klub.