TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ukrajinska autikefalna crkva i zvanično prestala da postoji

Tanjug - 14.08.2019

Ukrajinska autikefalna crkva i zvanično prestala da postoji Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva (UAOC) zvanično je prestala da postoji i pripojena je novoj Pravoslavnoj crkvi Ukrajine (OKC), navedeno je u saopštenju koje je danas objavio ukrajinski parlamentarni list "Glas ...

Ukrajinska autokefalna crkva i zvanično prestala da postoji

RTV - 14.08.2019

Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva (UAOC) zvanično je prestala da postoji i pripojena je novoj Pravoslavnoj crkvi Ukrajine (OKC), navedeno je u saopštenju koje je danas objavio ukrajinski parlamentarni list "Glas Ukrajine".

Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva više ne postoji

B92 - 14.08.2019

Kijev -- Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva zvanično je prestala da postoji. Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva pripojena je novoj Pravoslavnoj crkvi Ukrajine, navedeno je u saopštenju koje je objavio ukrajinski parlamentarni list "Glas Ukrajine".

Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva više ne postoji

Telegraf - 14.08.2019

Pripojena je novoj Pravoslavnoj crkvi Ukrajine autokefalna pravoslavna crkva zvanično je prestala da postoji. Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva pripojena je novoj navedeno je u saopštenju koje je objavio ukrajinski parlamentarni list "Glas Ukrajine".

Ukrajinska autokefalna crkva i zvanično prestala da postoji

Politika - 14.08.2019

KIJEV – Ukrajinska autokefalna pravoslavna crkva (UAOC) zvanično je prestala da postoji i pripojena je novoj Pravoslavnoj crkvi Ukrajine (OKC), navedeno je u saopštenju koje je danas objavio ukrajinski parlamentarni list „Glas Ukrajine”, prenosi Tanjug.