TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ORUŽANA PLJAČKA U NOVOM PAZARU: Maskirani razbojnici opljačkali apoteku

Kurir - 15.12.2019

NOVI PAZAR – Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice opljačkana je večeras oko 20 sati, saznaje indeksonline.rs Kako saznajemo, dvojica maskiranh razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem oduzeli novac iz kase.

OPLJAČKANA APOTEKA U NOVOM PAZARU: Naoružani RAZBOJNICI upali u radnju i uzeli NOVAC

Espreso - 15.12.2019

Policija vrši uviđaj na licu mesta Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice opljačkana je večeras oko 20 sati, saznaje indeksonline.rs Kako saznajemo, dvojica maskiranh razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem oduzeli novac iz kase.

Uhapšena osamnaestogodišnjakinja osumnjičena za razbojništvo

RTS - 15.12.2019

Osamnaestogodišnja devojka iz Šapca uhapšena je zbog sumnje da je izvršila krivično delo razbojništvo, saopštio je ...

Uhapšena devojka koja je opljačkala prodavnicu

B92 - 15.12.2019

Šabac -- Šabačka policija uhapsila je M.D. (18) iz Šapca zbog sumnje da je izvršila krivično delo razbojništva. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, sumnja se da je ona od radnice jedne radnje u Šapcu, uz upotrebu vatrenog oružja uzela novac od pazara.

Tinejdžeri razbojnici uhapšeni u Pančevu: Nožem i palicom do plena

B92 - 14.12.2019

Policije je u Pančevu uhapsila jednog 18-godišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Kako je saopštio MUP, oni su osumnjičeni da su 12. decembra oko 21.00 maskirani ušli u jednu trgovinsku radnju u Pančevu ...

UHAPŠENI MALOLETNI RAZBOJNICI LOPOVI! Brza reakcija novosadske policije!

Espreso - 14.12.2019

Dvojica šesnaestogodišnjaka su, navodno, utrčali u jednu prodavnicu maskirani i uz pretnju nožem oduzeli novac iz kase i pobegli... Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su dvojicu maloletnika i to neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu ...

PALI PANČEVCI ZBOG RAZBOJNIŠTVA: Mladić (18) i maloletnik prodavačici pretili nožem i palicom, pa oteli dnevni pazar

Kurir - 14.12.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Pančevu uhapsili su osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika, obojica iz Pančeva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Oni su osumnjičeni da su 12.

Dvojica šesnaestogodišnjaka osumnjičena za pljačku prodavnice

Novi Magazin - 14.12.2019

Protiv dvojice šesnaestogodišnjaka podnete su krivične prijave jer su osumnjičeni da su, maskirani i uz pretnju nožem, opljačkali jednu prodavnicu, saopštila je danas novosadska policija. Policija ih je uhvatila neposredno nakon što su, kako se sumnja, u Futogu pored Novog Sada, ...

Šesnaestogodišnjaci uhapšeni zbog razbojništva

RTV - 14.12.2019

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su dvojicu maloletnika, neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu učinili krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su dvojica šesnaestogodišnjaka, maskirani i uz pretnju nožem, oduzeli novac iz jedne prodavnice.

UHAPŠENI MALOLETNI RAZBOJNICI (16): Upali maskirani s nožem i opljačkali prodavnicu u Futogu

Kurir - 14.12.2019

Novosadska policija uhvatila je dvojicu maloletnika, neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu učinili krivično delo razbojništvo. Sumnja se da su dvojica šesnaestogodišnjaka, maskirani i uz pretnju nožem, oduzeli novac iz jedne prodavnice.

Brza reakcija novosadske policije: Uhapšeni maloletni razbojnici

Novosti - 14.12.2019

Novosadska policija uhapsila je dvojicu maloletnika i to neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu počinili krivično delo razbojništva PRIPADNICI Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu uhapsili su dvojicu maloletnika i to neposredno pošto su, kako se sumnja, u Futogu ...

Pančevo: Mladići uhapšeni zbog pljačke prodavnice

RTV - 14.12.2019

Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Kako je danas saopštio MUP, oni su osumnjičeni da su 12.

MUP: Uhapšena dvojica mladića zbog razbojništva

Tanjug - 14.12.2019

MUP: Uhapšena dvojica mladića zbog razbojništva Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

Dva tinejdžera uhapšena zbog razbojništva, maskirani i naoružani opljačkali prodavnicu u Pančevu

Blic - 14.12.2019

Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo. Kako je danas saopštio MUP, oni su osumnjičeni da su 12.

Razbojništvo U Pančevu

ALO - 14.12.2019

Pretresom stanova gde žive osumnjičeni, pronađen je novac i predmeti izvršenja krivičnog dela. Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo.

MUP: Uhapšena dvojica mladića zbog razbojništva

Vesti Online - 14.12.2019

Kako je danas saopštio MUP, oni su osumnjičeni da su 12. decembra oko 21.00 maskirani ušli u jednu trgovinsku radnju u Pančevu i uz pretnju nožem i palicom od radnice oduzeli dnevni pazar, nakon čega su se udaljili.

Uhapšena dvojica mladića zbog razbojništva

Novosti - 14.12.2019

Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo razbojništvo Policije je u Pančevu uhapsila jednog osamnaestogodišnjaka i jednog maloletnika iz tog grada zbog postojanja ...

DEVOJKA (18) OPLJAČKALA PRODAVNICU U ŠAPCU: Upala sa pištoljem u radnju i odnela pazar

Kurir - 15.12.2019

Šabačka policija uhapsila je M.D. (18) iz Šapca zbog sumnje da je izvršila krivično delo razbojništva. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, sumnja se da je ona od radnice jedne radnje u Šapcu, uz upotrebu vatrenog oružja uzela novac od pazara.

Devojka opljačkala prodavnicu, potegla pištolj na jednu od radnica

Mondo - 15.12.2019

Šabačka policija uhapsila je M.D. (18) iz Šapca zbog sumnje da je izvršila krivično delo razbojništva. Kako je saopštilo Ministarstvo unutrašnjih poslova, sumnja se da je ona od radnice jedne radnje u Šapcu, uz upotrebu vatrenog oružja uzela novac od pazara.

Maskirani razbojnici opljačkali apoteku u Novom Pazaru

Politika - 15.12.2019

NOVI PAZAR - Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice, opljačkana je oko 20 sati, javlja „Indeksonlajn”. Kako se navodi, dvojica maskiranih razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem uzeli novac iz kase.

Novi Pazar: Maskirani naoružani razbojnici opljačkali apoteku!

Mondo - 15.12.2019

Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice, opljačkana je večeras oko 20 sati. Kako se navodi, dvojica maskiranih razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem uzeli novac iz kase.

Razbojništvo U novom pazaru

ALO - 15.12.2019

Policija vrši uviđaj na licu mesta Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice, opljačkana je večeras oko 20 sati, javlja indeksonline.rs Kako se navodi, dvojica maskiranih razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem uzeli novac iz kase.

Novi Pazar: Maskirani razbojnici opljačkali apoteku

B92 - 15.12.2019

Apoteka koja se nalazi u blizini novopazarske Opšte bolnice, opljačkana je u nedelju oko 20 sati, javlja indeksonline.rs Kako se navodi, dvojica maskiranih razbojnika upala su u apoteku i uz pretnju vatrenim oružjem uzeli novac iz kase.