TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ZABORAVITE NA SILIKONSKE, STIGLE SU ĐAVOLJE USNE! Bizaran trend zaludeo žene, većina se slaže da je ODVRATAN (FOTO)

Kurir - 10.12.2019

Najnoviji bizarni trend su ' đavolje usne ' koje se dobijanju ubrizgavanjem silikona za usne, ali ne na klasičan način da bi se usne samo povećale, već da bi im se promenio oblik. Međutim, stručnjaci kažu da to nije dobra ideja. - Ne možete ovako menjati anatomski oblik usana.

Srpski hirurzi ističu da je realnost drugačija nego na TV-u: "Sve manje žena želi vidno punije usne"

Telegraf - 10.12.2019

Pre nego što se odlučite na uvećanje usana važno je znati šta želite. Stoga postoji tri tipa žena - jedne uvećavaju usne da bi bile veće, zapravo zbog volumena, druge da bi osvežile konture ivica, a treće da bi ispravile oblik.

Nadamo se da će zaobići Srbiju: Bizaran trend punjenja usana koji može uništiti njihov izgled zauvek

Telegraf - 09.12.2019

" Đavolje usne " su jedan od poslednjih nadrealnih trendova za koji se molimo da nikada neće stići u Srbiju! Trend "đavoljih usana" nastao je u Rusiji, a posto je i neverovatan hit u Velikoj Britaniji gde se čak nalazi u trendingu na Instagramu.

Više nije važno samo da budu pune: Đavolove usne su novi trend! (FOTO)

Mondo - 09.12.2019

Novi trend u estetskoj hirurziji zgrozio mnoge! Već godinama unazad u trendu su pune usne, pa je "svaka druga" devojka svoje sredila filerima, kako bi se uklopila u standarde lepote. Međutim, novi trend korekcije usana brine stručnjake jer smatraju da izgleda neprirodno i da je ...

(FOTO) ĐAVOLJE USNE PRAVO IZ PAKLA! Novi trend za koji lekari kažu da je opasan!

Informer - 09.12.2019

"Đavolje usne" su jedan od poslednjih nadrealnih trendova za koji se molimo da nikada neće stići u Srbiju! Trend "đavoljih usana" nastao je u Rusiji, a posto je i neverovatan hit u Velikoj Britaniji gde se čak nalazi u trendingu na Instagramu.